pile 1006 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala na bmw pa da na vreme krenem sa potragom za sledeću sezonu Godina 2012... Pozeljno bi bilo u plavo beloj kombinaciji Da je po mogućnosti u što više fabričkom stanju (nije pod moranje) Budžet mi je nekih 9000€ Ako ima neko primerak navedenog modela ili zna nekoga neka ponudi Oglase pratim i trenutno mi je samo jedan zanimljiv ali se u cenu ne uklapam Vremena do proleća ima dosta tako da kupovina nije uopšte hitna pa ako nešto izleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi Ajde da u potragu ubacim i 2011 god do 30k motor je bitno da bude u što više fabričkom stanju Promenio Januar 9, 2022 član pile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...