PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je svojevremno u Svilajncu radio bisokop, semenkar se setao izmedju redova sapucuci "...crno-belo seme, crno-belo seme" :D Odlicna slika semenki bundeva - posebno je svetlo lepo leglo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zo izvini se dragoj u moje ime, ali ova tvoja mi je najbolja iz ovog serijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Novembar 29, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj neko da se uplasi. To je samo moje oko. Ne mogu po mraku sam da ga navatam nikako da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :o :o A bre... pa razcesljaj trepavice pre slikanja !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Novembar 29, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo pred spavanje, samo sto sam skinuo sminku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Au muljaz svaka cast,extra slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.. @ muljaz Stvarno je dobra ova fotografija, odlicna ostrina... Meni je makro forografija velika ljubav i drago mi je sto postoji ova tema. Evo par fotografija koje su mi posebno drage iz kolekcije "Leto 2008": veve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Decembar 5, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ muljaz Stvarno je dobra ova fotografija, odlicna ostrina... Meni je makro forografija velika ljubav i drago mi je sto postoji ova tema. Evo par fotografija koje su mi posebno drage iz kolekcije "Leto 2008": Hvala. Tebi je makro velika ljubav, a mnei ce posle ovih tvojih fotki da postane jos veca. Ubio si me na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala na komplimentu... a sto se tice ubijanja na mestu.... ja to pre vidim kao stimualciju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan VAAaaaaaaauuuu... kakav svet ?!?! Lepota ubija, pa se ja pridruzujem ubivenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra ti je ovaj "macro zivotinjski svet", Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan klap klap veve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan VEVE extra slike. Prva mi se posebno svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan E, veliko HVALA ljudi, drago mi je da vam se svidjaju fotografije i zadovoljstvo mi je da ih podelim sa vama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji aparat, veve? Opasno dobre fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan /\ Hvala, Aparat je Canon 40D + Canon 100mm Macro Ultrasonic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pisi to Ultrasonic kao USM, da te svi lijepo razumiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Decembar 12, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze valjda u makro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj osi nesto nije dobro...? Savila sirota glavu pod noge... ...postidela se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Decembar 12, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zatekao sam je prilicno osusenu u jednom cosku. Tesko sad ne otvorenom nebu da se nadje neka zivlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan jos malo cveca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrh vrhova! Alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam macro, samo što nemam so čim da ga pravim. Veve oduševio si me, tvoje fotografije odušu ljubavlju i trudom koje si uložio u njihivu izradu. Mislim da bi trebalo profesionalno da se baviš fotografijom, jer stvarno imaš talenta i to se vidi na svakom tvom radu. Svaka čast Da li je neko experimentisao sa kapljicama, ne mislim samo na vodu, već na mešanje različitih tečnosti i boja, gušćih i tečnijih, tako da se gušće ne razlažu tako brzo u vodi nego ostaju na površini....hm...ne bi li me bolje razumeli.... Fotografije nisu moje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan jos malo cveca.... Zaista zadivljujuce. Obožavam macro, samo što nemam so čim da ga pravim. Da li je neko experimentisao sa kapljicama, ne mislim samo na vodu... Za dobre macro fotke treba bas uloziti. Ali, ja cu da se drznem, pa cu da probam to s` kapljicama, sa ovim mojim krsicem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko experimentisao sa kapljicama, ne mislim samo na vodu, već na mešanje različitih tečnosti i boja, gušćih i tečnijih, tako da se gušće ne razlažu tako brzo u vodi nego ostaju na površini....hm...ne bi li me bolje razumeli.... ja probao ali ništa lepo nisam uspeo još uvek ... ali ... oprema se poboljšala ... tako da možda i uspem uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...