bokilic 6101 Napisano Novembar 17, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem akumulator, nebitno koliko ima ampera, male, velike...za moje potrebe treba mi 400ampera. Nebitno je da li su ispravni, ja ih otvaram i sredjujem. 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 18, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva poluispravna aku za kola i dva poluispravna za skuter, ne prodajem ih jer meni koriste u garazi, ali bih voleo da cujem - ako si voljan da napises - kako ih otvaras i sredjujes i da li mi amateri to isto mozemo. Unapred hvala na eventualnom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Novembar 18, 2021 (promenjeno) Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam od 75 ah za auto i par malih agm za motore, svi neispravni. Ako ti vrše posao mogu da ti pošaljem brzom poštom, plaćaš samo poštarinu. Promenio Novembar 18, 2021 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma to dal ce da popravi ne sumnjam Bokilic je to, nego mene zanima sta to pravi sa 400 A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 20, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 27, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...