bokilic 6100 Napisano Novembar 17, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem akumulator, nebitno koliko ima ampera, male, velike...za moje potrebe treba mi 400ampera. Nebitno je da li su ispravni, ja ih otvaram i sredjujem. 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 18, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva poluispravna aku za kola i dva poluispravna za skuter, ne prodajem ih jer meni koriste u garazi, ali bih voleo da cujem - ako si voljan da napises - kako ih otvaras i sredjujes i da li mi amateri to isto mozemo. Unapred hvala na eventualnom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6297 Napisano Novembar 18, 2021 (promenjeno) Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam od 75 ah za auto i par malih agm za motore, svi neispravni. Ako ti vrše posao mogu da ti pošaljem brzom poštom, plaćaš samo poštarinu. Promenio Novembar 18, 2021 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ma to dal ce da popravi ne sumnjam Bokilic je to, nego mene zanima sta to pravi sa 400 A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 20, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 27, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...