shlem 8582 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem pomenutu kacigu, kupljena letos u Barelu i vožena na svega par vožnji sa potkapom uvek. Kaciga je odlična i rekao bih prilično tiha za flip up. Meni jednostavno nije legla na glavudžu. Plaćena 16900, mislim da je sad na popustu oko 15kdin, ja je dajem za 10000. Tri luftera, sunčane naočare koje se jako jednostavno spuštaju i podižu. Stanje kacige 9,5/10 da ne bude ono novo, novo.... Ima svoju vrećicu i kutiju. Link i slike, a za info 063348254 MT ATOM Quark belo crvena - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM MT Atom predstavlja flip-up model stvoren za duža putovanja, ali i za gradske gužve i vrućine. Ova... Promenio Novembar 14, 2021 član shlem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...