Achillescg 2 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dvoumim se oko nakeda ili supermoto motora,obzirom da sam vozio cross ja mislim da mi je sm blizi ali mi se nakedi svidjaju sta da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da nastavis da budes brz, uzmi SM, hoces da budes mocan uzmi naked ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan welcome to the club! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Octobar 28, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mozhesh jako puno da izvuchesh iz oba motora. Ako volish kratke a dosta zanimljive i pune adrenalina vozhnje onda uzmi SM. Ako hocesh vecu iskoristivost, vece brzine, mogucnost putovanja sa saputnikom uzmi naked. I jedan i drugi motor mogu jako puno da pruzhe u saobracaju (a i na stazi) tako da necesh pogreshiti ali u svakom sluchaju ako nemash previsoke ambicije shto se stunt-a tiche onda vecu iskoristivost ima naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Teska dilema nema sta.... ;D,za predstojecu sezonu uzmi SM,a sledece NAKED.... ;D ;D ;D.Tako sam ja prosle sezone naked ove zujka a sledece mislim SM.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kupi oba ;D i riješi nedoumicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 39 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam naked. Volim nakede, izgledaju odlicno, na njemu sam nekako vise u kontaktu sa okolinom. Jedini je problem sto na 160 na sat imam strasan otpor vazduha na grudima, ali sto bi moja saputnica rekla:" Sasvim ti je dovoljno 160kmh" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Octobar 29, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan If 85kg+ than NAKED If -75kg than SM (sado mazo) 75-85kg whatever... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...