Jump to content

Moto Zajednica

TESKA EGZOTIKA AL DA VA M POKAZEM "beta euro 350

Recommended Posts

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Hteo bi da vam predstavim jedan veoma interesantan i raritetan motor chiji sam ponositi vlasnik vec par godina !U pitanju je moja "betanija "(usput zena ne voli kad joj tepam tako,pa je to i razlog vise da to cinim) i sto bi reko jedan moj poznanik koji bas zna da gnjavi; da ne duzim pricu,, :) :)u pitanju je zabarski motocikl marke "BETA" ta fabrika ima inace dugu tradiciju prvljenja kros i trial ,,valjda motora i samo su jednom "koketirali"sa pravljenjem druge kategorije motora ,sad uspesno ili ne ,djavo ce ga znati..E tu pocinje prica o mojoj Beti. Dakle u toj prici postoje dva modela ;Euro i nesto poznatiji Jonatan. Recept je bio jednostavan;motor su uzajmili od Suzukijevog

DR350 i iskombinovali sa ludacki dobro dizajniranim ramom,sto talijani itekako znaju jelte ,nabacili disk pozadi napred ,uljni hladnjak monoshok zadnje ogibljenje itd.  Sad necu gnjviti performansama i slicnim detaljima nemam tih emocija ,uglavnom to je fina mashina sa malo vise vibracija  zbog jednog cilindra,fino poteze i tako to..

E sad ugledam ja pre par godina momka na motoru crnom nestvarno dobrom pitam koji je sta je ,na semaforu on mi objasni ja otkinem,kaze prodaje ga uzmem broj i automatski ujutru shibnem moju dotadashnju mezimicu hondu  shadow vt 125 u oglas .Dok sam ja prodao moju makinu ko u loshim  ljubavnim pricama i Jonatan se proda .I tako ja izvisi za motor i prodje dosta vremena ja pratim svaki oglas ,,,nista,,. Zena me izvacari za "letovanje " i ja ozbiljno ugrozim moj budzet za motor,sta reci a ne zaplakati,ja vec digao ruke ,sedim kod ortaka gnjavimo se ja prelistavam bajate oglase koje preskocih zbog Grchke, kad sine B E T A jbt da ne verujes pa da mi se pojavi kad se nisam nadao ,kao paralisan zovem decka on mi objasnjava da nije Jonatan nego Euro(ja sam u to vreme znao samo za Jonatana) i da je to slicno itd ,reko ovaj me radi samo da me dovede,,,razocaran resim ipak da odem sa burazom kad je vec u Bgd i imam sta da vidim BANG svetlo na kraju tunela ,da ne verujes ljubav na prvi pogled(pomislim ja ;pa ja sam te vec kupio sreco pa nek ti i fali nesto ,nemea veze moja si il nicija !!!!) ja se otkino brat morao da proba motor,meni se usi zapusile izgubio orjentaciju a Sale se cenka oko motora ,ja nesto mislim ti si lud brate pa zar da uvredimo decka :) :)(ovkvu vrstu sulude kupovine ne preporucujem nikome!!!!!!!!)

I tako imao sam srece sa kupovinom ispade mnogo mnogo dobar motor ,i vozikam ga danas kroz selo i kroz grad srecan i smrznut resio sam da ispricam pricu o Beti. Jednom sam ga hteo zbog neke frke prodati al na svu srecu pishmanio sam se ,sad neko ce reci da sam lud i da je motor ovo il ono ali ta mashina je meni legla ..i to je to a znam da ce "bajkerska sekta " znati kako je to. evo i neka slicica cisto kad vidite u gradu da znate da je to "Djoletova Beta " jer samo ova ima  siguran sam .

post-4960-12879008645728_thumb.jpg

post-4960-12879008646257_thumb.jpg

post-4960-12879008646778_thumb.jpg

post-4960-12879008647289_thumb.jpg

post-4960-12879008649321_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3087 postova

Егзотика или не, али изгледа лепшше на овим твојим фоткама него на оним студијским из каталога или часописа.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ima u gradu najmanje jedan Jonathan i jedna crna Beta Euro u Lole Ribara, kod Ateljea parkirana stalno. Jako lep motor.

• Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

kostala me je 2800 evra ali s obzirom da je 2004 godiste a da sam pronasao podatak u jednom italijanskom katalogu da je nova 5000evrica smatrao sam da je to ok. Radila se samo u crvenoj i teget metalik boji tako da crna je verovatno jonatan jer je to njena originalna boja.

da preko filtera ide plasticna maska ali sam slikao bez da bi se videlo da se zaista radi o originalnoj suzinoj mashini.

Slozio bih se sa Зорге-om. Mnogo lepse i ozbiljnije izgleda na tvojim slikama.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja