N.F.S. 22176 Napisano Novembar 1, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, stavicu ovde, mozda nekome bude interesantno. Zamenio bih Suzuki gsx650f iz 2008 godine za bmw r1150rt. Ne prodajem, pa da tragam za bmw-om, valjan primerak da sam uspeo naci ja bih ga pazario. Zelim primerak od kolege sa foruma, da se zna servisna istorija i vlasnik u zadnjih par godina! Generalije o suzukiju cu detalno predociti interesentima. Ovako "ugrubo", perfektnog je stanja, mehanicko-vizualnog. Ima u temi o modelu dosta slika. Kupio sam ga od clana Tesla86, on ga je pedantno odrzavao a po kupovini ja uradih sledece, -zamenio sam lanac i lancanike (Did i jt, presli 500km od zamene) -zamenio sediste -zamenio svih 5 lezajeva u tockovima -zamenio plocice napred (uz motor imam i nove za nazad) -zamenio svecice (ngk iridium, imam i skinute koje su u stanju novih) -zamenio auspuh (uz motor originalni u stanju novog) -zamenio amortizer i "kosku" nazad, jace opruge stavljene napred. -dodao lancobran sa blatobranom nazad, produzetak blatobrana napred -dodao podizac guvernala -dodao deflektor napred na "MRA Vario" vizir (fabricki vizir i fabricki mra deflektor uz motor) -dodao biper zmigavaca, usb punjac sa voltmetrom te sva led svetla plus blicer nazad (sve fabricke sijalice idu uz motor) -motor poseduje HEL teflonsko/pancirna creva na oba tocka, namenska za ovaj model, zajedno sa hel banjo srafovima i podloskama (originalna creva, srafovi i podloske uz motor) -takodje poseduje centralni stender (zanemaruje se cesto bitnost ovog dela) -uz motor nosac kofera ostaje, plocu i kofer bih zadrzao. -BMC filter vazduha u kutiji, perivi (jos jedan filter uz motor) Odradio sam servis SVIH tecnosti, zamenio akumulator novim, servisirao cilindar kvacila (mekano je sada), nastelovao ventile, dizne oprane u UZ kadici. Pali i radi perfektno, ciklistika dobra, svaka je plastika/zabica na svom mestu, NIGDE nista nije krpljeno i sve je do DETALJA ispravno, svaki sklop, prekidac, senzor... Ima po koji oziljak od upotrebe, povrsinski, ne ocekujte stanje novog (trudim se da ga sto pribliznije takvom odrzavam) Na mene se vodi, registrovan, tri kljuca, nema ulaganja. Sve sto sam nabrojao uradjeno je u poslednjih 2000km. Vrednost 4400 eura, cene su takve kakve su i vise me je kostao nego sto trazim, trudim se da u razumnom okviru ostanem, kupih ga za kes (po ovim novim cenama), nije iz trampe nekakve. Ne zelim nikome obrazlagati zasto BMW trazim, kroz druge me teme ne ispitujte, molim vas drugari. Ponovicu ono sa pocetka, menjao bih se sa nekim nasim "odavde", da mi moze reci sta je radjeno i kada/kod koga. Kontakt P.P. Hvala, neka vas gume drze 7 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...