kvaicnenad 310 Napisano Octobar 27, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja vanucci moto jakna, velicina 56, ima protektore na ledjima, ramenima, i laktovima. Nigde pocepana, niti pohabana, jedina mana je sto fali onaj gumeni jezicak na cipzaru. Jakna nema zimski ulozak. Ja sam visok 180, tezak 100kg, do nekih 95kg mi je bila dobra, sada moram da uvucem stomak da je zakopcam, pa mi je bilo lakse da kupim novu jaknu, nego da se zajebavam da skidam stomak Cena 50e Ps. Na slikama je jakna malo prljava, ima insekata po njoj... trenutno je u ves masini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Octobar 27, 2021 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet ( ali najozbiljnije) bolje je da skines kile nego da kupujes jaknu, a i zdravije je. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano Novembar 3, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano Novembar 16, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano Decembar 22, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano Februar 3, 2022 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano Maj 13, 2022 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano April 10, 2024 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjeno, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...