Urkeee08 0 Napisano Octobar 26, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Peda pro xt 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako, planiram da uskoro kupim pedu pro 250 kubika, i cuo sam dosta dobrih stvari o njoj, ali i to da posle 4 je lenja, i svi kazu da je to blokada a i ja verujem da ima blokadu jer ne pije vodu da motor od 250 kubika ima samo 15 konja, ocekujem makar 24-25. Tako da ako neko zna da li ima blokada, i kako da se ista i skine sa motora bio bih vrlo zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7322 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan "A tako su ti rekli?!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Octobar 26, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ta Peda ima 15ks i to ti je što ti je. Ako hoćeš jače, gledaj drugu markuПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Urkeee08 je napisao: Znaci ovako, planiram da uskoro kupim pedu pro 250 kubika, i cuo sam dosta dobrih stvari o njoj, ali i to da posle 4 je lenja, i svi kazu da je to blokada a i ja verujem da ima blokadu jer ne pije vodu da motor od 250 kubika ima samo 15 konja, ocekujem makar 24-25. Tako da ako neko zna da li ima blokada, i kako da se ista i skine sa motora bio bih vrlo zahvalan Pije vodu iz prostog razloga što je ta mašina konstruisana da bude koliko toliko pouzdana sa relativno slabim tolerancijama u izradi, korak prvi, manji stepen kompresije u cilindru. Korak drugi, nepotreban. Manja kompresija, manji maksimalni broj obrataja, manja maksimalna snaga. Nisam video krive tog motora ali pretpostavljam da ipak ima nekakvog obrtnog momenta i da solidno fino može da vozi manje zahtevnog korisnika. Čak i sa saputnikom/saputnicom. Ali ne očekuj čuda. Posebno ne u vidu skidanja blokade i pronalaženju 10 sakrivenih konja. Članica Nolanka, čini mi se, je lepo opisala krajnje domete mašine i šta može s njom da se uradi. Potraži po forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...