zeljko_srb 8 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja bi promenuo taj oblik toga na rezervaru da ne ide u spic. nego da prati liniju rezervara, i popunio bi recimo, ovakvim zicama, da lici na paukovu mrezu, da ne bude prazno, a od mreze ce biti samo lepse. tako isto i mrezom da popunim rep nazad, milim razmak izmedju tih cevki. http://www.scooter-manufacturer.com/mini_chopper/imagepages/mc_g14.htm nesto na fazon toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan OK je to, ja i planiram kad upotpunim koncepciju rama da ga onda "kitim" raznim dodacima. Interesantno je i ovo sa mrežom. Nabavio sam prohromske imbuse pa ce svi spojevi biti kao prošrafljeni (naravno prvo zavareni). Šta mislis za kombinaciju boje? rama? i Ostalog? Potrebno je nesto svetlije da bi motor delovao veće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 9, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Nisam smeo da te pitam danas bio si u kreativnom ludilu ocu moci ja od onedeljka da dobijem nazad SVOJU radionicu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5989 Napisano Novembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...samo od kog ponedeljka?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Гледам нешто ово све што си радио сам металом и питам се што се ниси одважио да направиш сам читав рам? Чини ми се да би могао то да доведеш до краја и добијеш нешто баш, баш уникатно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam da pravim i ceo ram al ovaj kinez mi je uz prepravke bio solidna osnova za igranje i nadogradnju. Ideja mi nije bila da napravim motor vec da ga prepravim u neko manje konvencionalno sokoćalo Evo slika koju su kvalitetnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dobro izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro je. sad samo sta s ovim komdom. nece valjda ovako ostati da strci? i sta ce biti na mestu prednjeg blatobrana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo, jos dok uklopis sic i signalizaciju . . . Samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Навијам да ти макина остане једносед. А ауспуси/ауспух? Јеси ли решио шта ћеш? Мени се "јавља" да би пар (или само један) неких кратких, дебелих, што иду у конус, па постављених да бију укосо, били лепо избор за ово "прометало". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zavrsavaju ove lucne cevi kod zadnje viljuske. Da li se spajaju sa viljuskom ili ne-odnosno da li je hard ili softail? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se svidja al od ovog oblika vise nema nista, tačnije, danas je radila brusilica po ramu pa je odleteo crash bar i doslo je do totalnog obrta i potpune promene plana. Rastavio sam ram ispod agregata i umesto jedne pustio dve cevi tako da je sve ispremestano i vise nema krash bara samo ram u drugom obliku. Ovako mi se vishe svidja nekako je kompaktniji. komande sam opet preradio tako da je sad sve drugacije. Planiram da ostane soft varijanta ali cu modifikovati zadnju viljušku, ne svidja mi se ovakva. Što se tiče jednosed ili dvosed, ne znam još lepši je jednosed ali mora se nekad i povesti neka radoznala pripadnica lepšeg pola Ram će biti prošrafljen prohromskim imbusima. O izduvu razmišljam ima više varijanti, imao sam nešto u glaviali mašina koju imam ne može da savija cevi preko 50 mm pa sam prinudno promenio plan. Videćemo šta će ispasti, ovo je već treća opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pamtno sto si ukinuo one siljke pored masine. Pade mi na pamet sta se sve moze desiti ako neko, ne daj Boze, padne pa ga stigne motor...A i ljepse je ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili, daj prvo crtaj na papiru, pa onda krivi cevi, inače češ da posle pete varijante sve baciš u kontejner od nerviranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... predlog seci zadnji blatobran,menjaj felne,nek je JEDNOSED OBAVEZNO,i neka drecava boja naravno.... pozdrav i samo napred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 10, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan a da tebi bata da svoju Betu i da ti batalis ovu gimnastiku a kako si kreno da kasapis cevi stradace nam i ograda oko kuce shalim se brate znas da te ja podrzavam skroz !!! E sutra je moj red za radionicu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni nisi uopste jasan. jel znas sta oces da uradis od motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, videcemo sta ce ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5989 Napisano Novembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i najbolje je tako, tek "u hodu" vidiš šta treba prepraviti i ispraviti... (tebe neće da "zakrpi" još kilometar cevi ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, videcemo sta ce ispasti To je umetnost. Cista improvizacija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5989 Napisano Novembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kao dobar džez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kad muzicar pogresi jednom, onda je to greska, kad pogresi ponovo, onda je to jazz! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brale, svaka cast! Samo lagano, sta god uradis, bice bolje od izvorne verzije! Kako izgleda, ni majka kineskinja ga ne bi prepoznala! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 11, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imas odlicne ideje, samo teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А на крају ће бити то да ће човек да направи оно што је неко поставио у теми за Кинезе, она два комада "Кинроуда" - бацио кофере и креш-барове, подцвикао блатобране и још пар ситница и - voila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...