Jump to content

Moto Zajednica

OD KINESKOG PRAVIM AMERICKi CHOPERR

Recommended Posts

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ama ne može bre Nela, ona nam svima ne daj bože treba ;D

To i kazem svima, svima a ne samo Forest da privatizuje seka Nelu  :)

Ma nista ja ne privatizujem brate,samo gradim dobre kontakte od opste koristi za zajednicu  ;)

Zlu ne trebalo!  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova

Nego, jesi probao getling u voznji, ili u leru? Ako si mu u leru zavrtao gas, ne moze on toliko da izduva. Mozda da probas da menjas ugao lopatica da dobijes bolje iskoriscenje protoka. Isto je bitno da je dobro balansiran.

Usisi za vazduh mi se mnogo dopadaju.

Jel ti palo na pamet da mozda sprovedes do kucista filtera, lepo bi sabijao vazduh pri vecim brzinama, i dobio bi na snazi samo treba da remapiras ECU. ;)

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

shta da rema....? Nista nisam shvato zar kinezli delija nema karburator nem a tu pinudnog usisa brate Blekbite moz samo musharica da mu uleti pa da se zagrcne!!! ;D ;) ;D

• Drug član, 2265 postova

shta da rema....? Nista nisam shvato zar kinezli delija nema karburator nem a tu pinudnog usisa brate Blekbite moz samo musharica da mu uleti pa da se zagrcne!!! ;D ;) ;D

Znam da nema pored karba, al' dok prodje zima ko zna sta jos moze da mu padne na pamet. Musharice nisu problem, instaliracemo komarnik. :D

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

Znam da nema pored karba, al' dok prodje zima ko zna sta jos moze da mu padne na pamet. Musharice nisu problem, instaliracemo komarnik. :D

Komarnik....mrezice preko usisa to Crnogrize to cu da odradim :)

• U prolazu, 82 postova

ukljucujem se kasno u temu.... :'( motor je fantazija mada sad je kasno za viljushku sam teo da ti predlozim ali nema veze.....jedva cekam da vidim mashinu na ulicama Beograda koji cesh da pretvorish u New York:)

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

pade mi na pamet ... jel te zanima mozda neki detalj od gvozdja sechen na water-jetu  da ti dam telefon nacrtash u corelu posaljesh ljudima na mejl oni iseku od svog materijala i josh ti donesu iz mladenovca na kucu i platish shoferu :)

ja radio gomilu nekih detalja pa se setih da moze da zatreba ...

inache cena je oko 1,5eura po duznom metru reza za 1mm debljine crnog lima + lim

• Svrati ponekad, 261 postova

pade mi na pamet ... jel te zanima mozda neki detalj od gvozdja sechen na water-jetu  da ti dam telefon nacrtash u corelu posaljesh ljudima na mejl oni iseku od svog materijala i josh ti donesu iz mladenovca na kucu i platish shoferu :)

ja radio gomilu nekih detalja pa se setih da moze da zatreba ...

inache cena je oko 1,5eura po duznom metru reza za 1mm debljine crnog lima + lim

mene ineresuju mogucnosti water-jeta .mislim da je cena i uslovi super.zeleo bi da napravim neke detalje.kako da dodjem do broja?

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

QQ srbi dovatili water jet... ovi iz OCCa bolje da gase emisiju :)))

a osim waterjeta jel radi neko kod nas hromiranje i kolko to planinarenje kosta....

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

o11 8215 597

waterjet mladenovca

debljina mislim gvozdje 20mm sigurno ali pozovite pa pitajte jako usluzni ljudi , ima i u zemunu ali je cena skoro duplo veca , a za sitne detalje je odokativnom metodom shishanja ushiju ...

hromiranje vec sam rekao zadnja strana gradica pejton.  i ima na batajnichkom u krugu Ikarbusa i hromiranje, niklovanje a i druga firma je za eloksiranje , a u s.kamenici titanizacija nazalost nemam ni jedan od dolepomenutih telefona ... ovo u BG-u sam obishao , a s.kamenica ortak iz NS je bio i neznam na kraju shta je uradio , znam da je felna 17tica 120e titanizacija a za sve vazi isto sam polirash ili dash nekom da ti polira poshto od toga zavisi kako ce da sija :)

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

I mene zanima.

Usisnici su vise nego dobri,mislim kad bi ih videli Kinezi i sami bi poceli da ih prave.

Nemogu da verujem da toliko moze da se promeni izgled ovih motora.

Ovaj ce bas biti jedinstven!

Koliko kila gvozdja si do sad dodao na motorce?

Sve sto je dodato je manje u odnosu na ono sto je skinuto. Kinezi sta su sve bili zakacili da bog sacuva xexeexe. Masa se promenila u korist skidanja

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

shto mu ne ugradis neku muziku il tako nesto nek bude multimedijalna masina za japije! ;D ;D ;D

shto mu ne ugradis neku muziku il tako nesto nek bude multimedijalna masina za japije! ;D ;D ;D

Rekoh ti da ce da padne neonka ispod xexexexe ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja