Vroc-Kapo 1950 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon zaboravne noci u Cakovcu, gdje je jedini highlight bio ista ona recepcionerka sto se oko 02h usuljala u nasu sobu, nakon prosjecnog dorucka ispunjenog ruskim jezikom, kojim je pricala obitelj s malom djecom, babom i djedom, stol do nas, krecemo dalje. Oh, nastavlja se, uzbudjeno klice tek propupala citateljica, gdje li sada idu, pitam se ? U centar svijeta. Nismo mi neki tamo, mi smo svjetski avanturisti, nomadi i opcepoznati putnici. Nisam bas the Rock, Dwayne Rock, ali sam blizu. Samo 40 kg manje, i oko 200 miliona USD krace. Ali znam di je centar svijeta. Jer imam svoj vjerni S1. A on ima Gmaps. I eto, dok si rekao Ludbreg, eto nas u Ludbregu. Stani dva puit, pitaj seljak triput, i eto nas u centru svijeta. A evo i onih 49 iz prethodnih motopisa Nakon Ludbrega, i kave s toplin, vracamo se na autoput, i 3 ipo sata kasnije smo u Splitu (sporije prema jugu, jer smo stali na BP Dobra na kavu s toplin). Bonus slika a nije madjarica I zapamtite ovu vaznu poruku 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Novembar 30, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan I to bi bilo to, kratko ljeto bilo :-) Ipak smo presli nekih 12 iljada kilometara, potrosili milion litara benzina, i proizveli CO2 kao Krsko nuklearka. Par bonus slika: Problemi visokih ljudi u Biogradu na moru Lipi Biograd (opet na moru) Usce rijeke Neretve I vasi Lipotica i Zvir A evo i njega Veliki pozdrav svima p.s. ima sli smisla pisati o nasem putovanju po Islandu 2021, iako je bilo vozeno autom? Da, onaj pravi island, s vulkanima, igrama prijestolja i slicno. Promenio Novembar 30, 2021 član Vroc-Kapo 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan jel ima smisla tvoje pitanje da li da pišeš putopis? Glas ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,ma samo piskaraj,smeha nikad dosta ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15483 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 1169 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema smisla? Ko je još putovao od poslednjeg ledenog doba na Island motorom? A Severni Atlantik nije poznat po bonaci, pa je malo nezgodno na dva točka. Ajde da vidim gde nikad neću otići? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo švrljaj, opušteno stavi slike motora umesto kola i eto ga, šta mi seljaci znamo šta je Island i to kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 56 Napisano Decembar 1, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo uvijek je zanimljivo citati tvoje putopise...samo piši..cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sehrz 8 Napisano Decembar 1, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: koprivnica Motocikl: shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uz bregovsku pitu sve se lakse gleda nadam se da ste uzivali u Cakoveckim ljepotama!Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 1, 2023 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2021. at 11:12, Vroc-Kapo je napisao: Rab kao mjesto je predivan, preporucujemo. Setnja Rabom, jos jedno kupanje, pa pice u beach baru sa sporom uslugom, i onda tasting Rapske torte, meni fantasticnog kolaca. Lipotici je onako. Intimna vecera uz svijece, i nakon sto smo pokupili dvije polupijane, ali cijepljene Svedjanke, idemo na "spavanje". On 29. 11. 2021. at 11:12, Vroc-Kapo je napisao: Svice lagano, slusam kako nesto lagano kaplje negdje u blizini, mislim ja mamu ti svedsku, pa je li ti dosta vise, otvaram snene okice i gledam kako pljusak pada po opremi koja se kao susi na terasi. Skacem iz kreveta, padam preko svih tih zenskih tijela, i nosom se zabijam u vlastite cizme. Kupi sve na brzinu, i zakljucimo da nam je dosta Raba, torti, svedskih izraza ljubavi, i peglamo van. Motor pun prekrasnih cvjetova masline koje je kisa otukla sa stabla, tako da i njoj spominjem mamu, i brzo do trajekta, na koji stizemo u zadnji tren, i u cas smo na Jadranki. Ja sam ovde stisno pauzu. Ne važi dalje dok se ne udubiš u šveđanke. Valjda je red da nas počastiš, ako već kulenja nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Novembar 7, 2023 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Udubio sam se ja, ali ovo je ipak fin i prisotjan forum, srame te bilo da trazis tako nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...