zdravq 0 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moju vuglu cuva Mds-Avg Po nekad i kros C kad izadjem sa asvalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih kaciga 2XN102 i X802CS: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste da je sajam u NSu bio ochajan ove godine ali pazario sam... a i devojku sam ponovio... ;D mislim da ova kaciga shto smo njoj uzeli je sasvim dovoljna s obzirom da se ne vozi chesto. da li neko ima neka iskustva sa tom kacigom ? ona je prezadovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Shark MXR Tsunami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Marushin 888 RS Sumotor Yellow Givi H10.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan marushin na prodaju 80eur , skoro sam uzeo shiro sh-5005 Salis li se to????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo je pre 15ak dana! Prezadovoljan! Tiha i hladna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gliška 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moje kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gliška 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Druga je shoei xr1000. Slika velika pa se ne može postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Charuga* Ne salim se uzeo sam shiro jer nisam pri parama trenutno ,to je razlog prodaje Marushina za 80e. Pa kad opet bude kesha uzecu neku dobru kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Nava 2 iz 1979 godine, a radio je umetnik po mojoj kreaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, majku ti, svaka mu cast... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N 90 flip up. Za sada zadovoljan, mada je malo bucnija nego HJC FG15 koju sam prodao al aj, jbg... Flip up je... Nisam ni ocekivao da je tisha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the.doctor 4 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Stigao scorpion... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Nasa kolekcija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo vrlo vrlo zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo vrlo vrlo zadovoljan A, sta je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A, sta je ovo? bmw, enduro model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan A, sta je ovo? bmw, enduro model. Odlicna kaciga!!!! Koliko je novaca to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 350, i ako sam imao omanji prigovor savesti, vodio sam se onim da kaciga tj. glava cenu nema pa eto, pritom na netu gledao cene iste u okolnim zemljama i zacudjujuce da smo manje vishe najjeftiniji, u uk je ova kaciga npr 380funti. Vizir je odlican, reflektuje lice malo i to samo kada je sunce u specificnom (bocnom) polozaju u odnosu na vozaca, jako je udobna, vrlo lagana, 1380g, nemam neku ideju o nivou buke jer nisam druge kacige probao u voznji, na oko 120km/h ne zuji/pisti ili sta vec, i bez obzira na brzinu imam osecaj da je kolicina vazduha koja dolazi do usta ista sto je super, vozio sam je na oko 35C i nije mi bilo vruce u njoj, a vozio sam je i na oko 17 pre neko vece na avali i opet sam imao osecaj da mi je unutra identicna temperatura, materijal je odlican, vrlo nezan i sasvim je prijatno, jedini problem na koji se ljudi sa malo vecim ushima zale je sto kada stavljaju kacigu obavezno im savije ushi kaciga, ali to namestis i miran si . + kazu podkapa totalno resava taj problem.. Eto, sabrani utisci o kacigi nakon nekih 200km predjenih u njoj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Very nice, indidovic! ;D Mada se pitam, ukoliko se ne vozi off roud, cemu oonda sluzi ovaj sirit, realno samo pravi pometnju u top kejsu!? Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Very nice, indidovic! ;D Mada se pitam, ukoliko se ne vozi off roud, cemu oonda sluzi ovaj sirit, realno samo pravi pometnju u top kejsu!? Pozzz Brate daj prevedi ovo na srpski,a i uvek sam se pitao koja je osnovna svrha one izbacene brade i kacketica kod cross kaciga??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Very nice, indidovic! ;D Pozzz Brate daj prevedi ovo na srpski,a i uvek sam se pitao koja je osnovna svrha one izbacene brade i kacketica kod cross kaciga??? Kazem, vrlo lepo, zaista. Inace kacketic (ili sirit), sluzi da (u off roud-u) blato koje izlece ispod zadnjeg tocka ne pada na vizir. Cemu sluzi njuska, nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...