Mikka 431 Napisano Decembar 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tačno tako...sećaš li se koliko je plaćena ona moja BMW torbica u njihovoj prodavnici? Užas! pda ! a ovde je 3-4,000 pa ti kupuj u Minken ;D mislim da je u Radulovicu 36,000... Aha! To znaci da je u Minkenu oko 150e! ;D Mac malo ;D ;D ;D 490 evropsklih http://www.muenchen.bmw-motorrad.de/de/muenchen/de/equipment/rider_equipment/portal/detail.jsp?pid=83&cid=121 kazem ja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 12, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam i ja! Sala bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI X-SPIRIT KIYONARI,a tu je i SHARK RSI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan MTR jalous.Izvinjavam se na losim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan koj model scorpiona ti je ovo ja gledam da uzmem scorpion exo-750 el imas neki utisak da podelis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan koj model scorpiona ti je ovo ja gledam da uzmem scorpion exo-750 el imas neki utisak da podelis ;D Model je EXO 700, i za ovo kratko vreme utisci su ful,, (na viziru piše made in canada)ima 5 otvora za provetravanje, glava se ne znoji, a kad je hladno i zatvoriš sve luftere po kiši se sliva voda sa unutrašnje strane ali ne magli....na kreš testu ima peticu.......i da, tiha kaciga, pošto vidim da voziš R-a, moji opisani utisci su do 120-130km/h, i uglavnom gradske vožnje.......za duže ture ti ne mogu ništa reći, nisam je probao, a na njoj piše 1250 grama , kao da je nemaš na glavi.....za te pare kvalitet je baš super, jer ne znam zašto ali ljudi ne vole američke kacige...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan koj model scorpiona ti je ovo ja gledam da uzmem scorpion exo-750 el imas neki utisak da podelis ;D Model je EXO 700, i za ovo kratko vreme utisci su ful,, (na viziru piše made in canada)ima 5 otvora za provetravanje, glava se ne znoji, a kad je hladno i zatvoriš sve luftere po kiši se sliva voda sa unutrašnje strane ali ne magli....na kreš testu ima peticu.......i da, tiha kaciga, pošto vidim da voziš R-a, moji opisani utisci su do 120-130km/h, i uglavnom gradske vožnje.......za duže ture ti ne mogu ništa reći, nisam je probao, a na njoj piše 1250 grama , kao da je nemaš na glavi.....za te pare kvalitet je baš super, jer ne znam zašto ali ljudi ne vole američke kacige...... Ja je nosim ,i kaciga je vrh za te pare,nosio sami druge kao,caberg,nolan,agv...ova je toop!Pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ja da pokazem... SHOEI Raid II i NITRO N 1670-VN,stigla za Novu godinu, koja usam jedva nasao, a trazim je dosta dugo,zbog boje,Pearl white/black. U Louisu rasprodate i brat mi nadje u Londonu i to unjegovom komsiluku ima prodavnica moto-opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Lazer Vertigo Aikido Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stigla, Shark RSI SKYLON ;D Sori za malo losiji kvalitet slika, slikao sam sa mobilnog. Kako mi se ova svidja, bruka koliko je lepa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje.. Danas sam je probao u Guevarri.Za te pare odlicna kaciga,mnogo bolja od konkurentne Caberg-ove...A i kalup mi odgovara,bas lepo lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moje novo lonče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Airoh SV55s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje.. Danas sam je probao u Guevarri.Za te pare odlicna kaciga,mnogo bolja od konkurentne Caberg-ove...A i kalup mi odgovara,bas lepo lezi. Da, ja je uzeh tamo. A krenuo sam sa namerom da pazarim Caberg-a, ali mi ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan marushin na prodaju 80eur , skoro sam uzeo shiro sh-5005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N84 i Givi X01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da predstavim staro ljubimche i ovo novo Ova stara je HJ AC-10, skroz korektna kaciga za po gradu. A ovo je novo mezimce, Nolan N94 Gresini replica. Upravo presla kucni prag Nisam je josh provozao, ali trebalo bi da radi posao.Uz nju sam dobio breath guard, onda ono ispod brade (ne znam samo kako da stavim, a da ne spadne na prvoj vozhnji ), anti fog vizir.Ima mehanizam za brzo skidanje vizira.Sve u svemu ja zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je fenomenalna kaciga, blago tebi!! taj deo za bradu samo uvuces u prorez i nema sanse da spadne. mada ga ja koristim samo kada je bas bas hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ja sam odushevljen Mrkam je od sajma, jedina je ostala, plus sam dobio i mastan popust Ja neshto petljao sa podbradkom sad, al mi traljavao deluje.Ali uvezhbacu se do zime )) Chim je probam u vozhnji javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan И ја се поновио! Све сам ближи томе да ми је опрема 4 пута скупља од мотора! Материјално посматрајући... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Spave..cini mi se da taman ima mesta za jednu slicicu zivotinjskog carstva iznad Arai znaka,bila bi jos lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...