JPSUPERBIKES 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekoliko vrhunskih kaciga u zadnjih pet godina (AGV XR2,Shoei X11 ili X Spirit,Arai rx7...).Trenutno imam Arai rx7 Roberts replika.Na velikim brzinama se pokazala kao najbolja za mene.Plus ventilacija radi odlicno,sto je jako bitno na Floridi.MIslim da necu menjati firmu i model,samo dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan jos je lepsa nego na slikama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan 8) 8) arai chaser guardian... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je do 00. Ajde napisi koji je model i koliko si je platio? Gde si uzeo i tako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan nemac sa kojim saradjujem je doneo a nasao sam je njeftinija varijanta u www. fc-moto.de bila je499 eura a na snizenju 369 .model je chaser guardian,i prvi utisci su fenomenalni,ko ce sacekati da je isprobam na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno moto invalid, bez kacige i bez motora zahvaljujuci slepcima iz Nolan-a i uvoznicima Krmco motora, ali zato mi devojce seta sledecu nosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 23, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan agv gp1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan AGV S-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan IXS HX280, u crnoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Brkovi su dodatna oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan kupio pre par dana ... Nitro N1600-VN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pisite bar koliko ste platili ove kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 12, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pisite bar koliko ste platili ove kacige ja moju 50e polovnu agv gp1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 391 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1459 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan AGV K-serija Mad dog 170e pre avgusta 2006,na sajmu prosle godine bila 200... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Suomy Vandal - Pin up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1509 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 844 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, nista manje od tebe i nisam ocekivao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Suomy trek{samo sa obicnim vizirom,ne zadugo } http://www.alexfactory.it/images/Suomy/Trek%20black.jpg i X-LITE X1001 samo skroz bela http://www.motori.hr/RAZNE_RUBRIKE/MOTO_OPREMA/Kacige2/X-LITE/XLITE_X1001.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan NITRO n750 vx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan mi stize iz USA uskoro, 160$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI JET S-20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 14, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da moje nema. Nova, skoro kupljena Nitro Jag Predator i stara neka Simpson. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Arai RX7 Corsair Edwards Valencia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 15, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa kaciga. Kao i prethodna Edwards replica (žuto crna) Ako nije tajna koliko te je izašla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...