mister Zak 68 Napisano pre 20 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: X-lite X-803 RS Ultra Carbon Darko Green Sad sam pogledao ovde u Italiji , stari je to model tako da ga nema nigde , e sad video sam na ebayu jedan ali druga boja ako te zanima poslajem link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 555 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pre neki dan sam skitao I u moto shopu sam probao agv k6s I k7 I legle su mi samo Tako,odusevljen sam.Kakva su vasa iskustva Ako posedujete neki od ova dva modela I da li ove kacige odgovaraju za nx500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23396 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2882 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, mister Zak je napisao: Sad sam pogledao ovde u Italiji , stari je to model tako da ga nema nigde , e sad video sam na ebayu jedan ali druga boja ako te zanima poslajem link Hvala ti ali ne bih drugu boju, trazicu jos malo pa ako bas budem morao, uzecu ovde njenog naslednika X 804 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 68 Napisano pre 19 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BokyBoy je napisao: Hvala ti ali ne bih drugu boju, trazicu jos malo pa ako bas budem morao, uzecu ovde njenog naslednika X 804 Vazi 2023 X-Lite X803RS Carbon HATTRICK Green 075 FREE DARK Visor Motorbike Helmet | eBay EBAY.US Le migliori offerte per 2023 X-Lite X803RS Carbon HATTRICK Green 075 FREE DARK Visor Motorbike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...