lomitelj 5814 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju su dva stola na sklapanje 2m x 0,9m (nije mi metar pri ruci pa neka bude okvirno) i dve klupe, dužine 2m. Fotografija koju sam našao je neka na netu, ilustracije radi. Nemam gde da sve raširim i napravim fotke. Kupljeno je u Bijeljini, u "Agrosemberiji" a zatim korišćeno tri ili četiri puta, jednom godišnje a već godinama stoje, na suvom i pokriveni, bez oštećenja. Cena za sve 10 hiljada dinara a ako neko hoće samo jedan sto i klupe onda je 8 hiljada za set a onaj sto što ide kao "samac" bi tada koštao 3 hiljade. Ne postoji opcija dostave ili slanja (stolovi su teški po 50kg), samo lično preuzimanje. Častim klopu i piće i pomažem u iznošenju i utovaru. Sve je u Novom Beogradu, blok 70a. Kontakt ovde ili poziv na 0641841768 ili "Viber" i "WhatsApp" na +4917648513185. P.S.: Oglas nije bilo gde drugo oglašen. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako taj neko odustane, racunaj da sam ja kupioПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...