ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je sijalica iz naslova ili ako je neko iz Novog Sada u mogucnosti da skoci do Kaca i kupi mi 2 komada i posalje, u motobike-u ima ali nece da salju tako male pakete...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7288 Napisano Octobar 9, 2021 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imam karantin do sledeće nedelje, ako se ne snađeš, javi, će rešimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Andrej_Hotstepper je napisao: Imam karantin do sledeće nedelje, ako se ne snađeš, javi, će rešimo. Vazi, hvala......jbt nema je nigde u Srbiji.....sve sam zivo okrenuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7288 Napisano Octobar 9, 2021 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Okrugla ili špicasta? Ne znam dal su iste... Ma znam kako je to, kad nešto juriš a ko da tražiš sveti Gral... I onda nađeš a onog boli patka. Pogotovo mi nije jasno što je problem veličina paketa? Lepo upakuješ u kutiju, natrpaš papir, umotaš u selotejp, nije nauka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Mali paket ili mali iznos nisam tacno razumeo.......evo bas ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Octobar 9, 2021 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ianullrich je napisao: Potrebna mi je sijalica iz naslova ili ako je neko iz Novog Sada u mogucnosti da skoci do Kaca i kupi mi 2 komada i posalje, u motobike-u ima ali nece da salju tako male pakete...... Ima prodavnicu moto-bajk u NS-u Kisacka uluca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 9, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Jos lakse....mogu da uplatim na racun ili ko moze da kupi pa placam kad preuzmem paket, nista nije problem.....3 komada bih uzeo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti kontakt pa se dogovori da ti posalju (ako je mali racun ti uzmi litru ulja koje ti odgovara) 021 334 245 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se napatio sa tim sijalicama, pa sam uzeo u Louisu, tj. drugar mi svratio i kupio. Na kraju sam mislio da ih nema kod nas, kad izgleda nisam bio dovoljno uporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7288 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel si rešio sijalice?? Ne javljaš jel treba da idem, da šaljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 27, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2021. at 12:39, Andrej_Hotstepper je napisao: Jel si rešio sijalice?? Ne javljaš jel treba da idem, da šaljem? E drug, zaboravio da javim, narucio sam sprej za lanac i sijalice iz motobike i resio.....hvala ti u svakom slucaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 27, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su to standarde sijalice sto idu u farbricke zmigavce ili one male male bas? I zar nisu 21w? Koliko se secam Promenio Octobar 27, 2021 član Sale-VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 28, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Ima gore slika, te od 21w su kruskastog oblika i vece su, a ovo su manje, medjutim "ulaz" je isti...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 28, 2021 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Standardne npr za auto su na 5w i 10w, ove su na 23w i tu je problem, ako se umesto originala stavi 5w, blinka dosta brze nego sto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...