Boris_LION 1404 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratio sam se iz Becha i kaciga je kupljena ... Nisam je jos testirao ... + moram da naucim kako se veze ono kopcanje ;D Otisao u Louis mega store .... nema te kacige ... neeee ... i oni pozovu Louis fun shop i tamo ostala jedna jedina i to moj broj ... XL rezervisao preko telefona i eto je A da vam ne pricam kakvih sam sve sitnica nakupovao ... Louis kamion mali , Chirokanu za kacigu , komplet cetki za pranje motora , onih raznih sredstava za ciscenje motora , kacige , grejace kolena , patike , cizme , disk lock , futrolu za vizir , podkape , pojaseve .... ma da vam ne nabrajam ... zlo zla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sonja _ns 2 Napisano Octobar 24, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je :o.Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, aj sad daj slike ostalih artikala i cene za svaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Octobar 24, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu :o :o :o vrh izgleda. Koliko si je platio ako nije tajna ??? Sa srecom nek' te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Metrosexualna-prava! Hocesh da menjamo slichice?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Super kaciga,ako nije tajna koliko je novcanica??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti Yomana i njegovo misljenje, on i ovako vozi Beverly! ;D Odlicna kaciga, po mom misljenju najbolji izbor za te pare. Pocetkom sezone ja sam hteo da kupim isu takvu. (samo u drugoj boji, naravno) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Javi kakva je kad je testiras. Na izgleda deluje super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hvala hvala ... Cena je vise nego prihvatljiva ... 160 evrica ... bila je ja mislim 350 , tako da je to lep popust Kad bih vam rekao da sam razmisljao o jednoj beloj sa ljubicastim leptirima na sebi ... ko zna sta bi pomislili o meni tek ;D Tako da je ova manje gej ;D Evo ove stvari sam kupio u Louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam se da uzmem istu takvu.Da ti nikad ne zatreba.Ajde malo je istestiraj pa nam javi kako se ponasa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu....shto ti dobar tehih! Koji je, jel indonezzanin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je stvarno lepa, a i odličan popust si ubio.Da nikad ne zatreba.Za kopčanje ništa ne brigaj, ja ga posle 15 dana korišćenja kopčao za 5 sekundi. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hvala hvala ... Cena je vise nego prihvatljiva ... 160 evrica ... bila je ja mislim 350 , tako da je to lep popust Kad bih vam rekao da sam razmisljao o jednoj beloj sa ljubicastim leptirima na sebi ... ko zna sta bi pomislili o meni tek ;D Tako da je ova manje gej ;D Evo ove stvari sam kupio u Louisu Pusti dušmane, ljubomorni.Je.... kacigu ako nije šarena. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo da se sluzis svim ovim stvarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i uzdravlje da je nosiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 25, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam na kupovini. Imam istu samo u drugoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 25, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti dušmane, ljubomorni.Je.... kacigu ako nije šarena. ;D He, he, he, baš tako j..o kacigu ako nije šarena....i suomy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor!RSI nosim dve sezone,neces se pokajati.Snizenje je pravo i nisam mogao izaci iz Louisa da je ne kupim,i ako vec jednu imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narodu. Mozete li reci d li Vam kopcanje na ovoj kacigi smeta kako je izvedeno ili ne. Brat mi sutra ide u Bec pa se dvoumim izmedju nje i Nolan ( kazu mi da je kopcanje dosta komlikovano i da oduzima dosta vremena). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narodu. Mozete li reci d li Vam kopcanje na ovoj kacigi smeta kako je izvedeno ili ne. Brat mi sutra ide u Bec pa se dvoumim izmedju nje i Nolan ( kazu mi da je kopcanje dosta komlikovano i da oduzima dosta vremena). Kopcanje ne oduzima mnogo vremena.Samo uhvatis ruku i gotovo za par sekundi:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobra kupovina, a kaciga je prelepa ustalom ako se tebi svidja sta te briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Super je kaciga, fino da te sluzi al ne slaze se sa bojom onog leteceg cilima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da uzmes Nolan posto sam ja kupio zadnju kacigu RSI SHURICANE ;D Ja sam se usavrsio jako brzo sto se tice kopcanja ... jedino sto nikako ne mogu da ubodem sa rukavicama ;D al bice bolje ... Hvala drugari za komentare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost bio si u pravu Ali ne predajem se lako. Cekam ovih dana da mi provere u Minhenu ( ovaj put crna) Napisi nesto o utiscima u voznji,plese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti ... bukvalno sam zadnju uzeo ... Otisao u Mega Store Louis i kazu nema vise , onda su zvali mali Louis i kazu ostala samo XL tamo ... i taman rezervisao i otisao po nju :] Paaa ... ovako ... Udobnost je vrhunska ... to je jedina kaciga koja mi je bas udobna ... Vidis i sam da prelepo izgleda ... ali buka je velika :-\ al sve te sportske kacige su jako buchne ... ... i savrseno stoji na glavi pri velikim brzinama ... nema da bezi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...