arnyman 1729 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna maska za ZX7R, znaci kompletan prednji kraj zajedno sa vizirom, farom i retrovizorima, oklop oko masine i ceo rep. Vec imam rezervoar migavce, sediste i stop svetlo. Broj 0643920591 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li dobio moju poruku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 25, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ali to nije za mene nego za druga. On oce samo da namontira i vozi, pa mu ne odgovara ova kombinacija. Ima on orginalni oklop al je sav izubijan, pa nece da se zajebava sa njim nego da uzme komplet koji je u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan To ce tesko naci. Bolje da pocne da razmislja o sredjivanju njegovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Komplet nemam, ali far je polovan a retrovizori novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...