Jump to content

Moto Zajednica

Uzivo, moto parking u USA..

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Meni je jako zanimljiva slika, a verujem i vama, tim pre sto se radi o USA. Masine su raznolike, a verujem da su svi ocekivali ganc novo. Ne...ameri su opusteni i uglavnom ne pate od fenseraja..zato i opusteno voze stare Triumphe i sl. kao na slici.....

Ponekad mi zato zasmeta kad neko odavde gde se jedva sklapa kraj s krajem kaze kako je samo nov motor dobar....

Inace fotku mi je poslala "prijateljica" pre sat vremena, a sad treba da mi posalje jos napomenu da li je fotka iz Washingtona ili New Yorka:)

PS Ajmo strucnjaci da se pogadja koje su sve masine na fotki :idea:

PS IMAGESHACK nesto brlja, da ne brisem ceo post, cim proradi postavljam fotku:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Xexexe..neizvesno haaaa?? Sorry net jbg....slika nista senzacionalno ali slikovito :) Lepo ucrtane linije za parkiranje...

404.jpg

• Drug član, 4417 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

U pitanju je Norton Commando iz pocetka 70-h moze biti 750ccm ili 850ccm oba imaju disk naprid i samo ako kaze koji je od ova dva mozes da znas(750ccm je radne do polovine 72 i on druge polovine je 850ccm),a ono u krajnjem desmon uglu slike je novi Triumph Throxton......Ako vaz zanimaju takve stvari mozeste viditi na slikam ove stranice

www.ton-up-club.com

evo slike mog Bonnevilla 650 iz 1971 dosta san ga spominja ali do sada nisan postavija sliku.Ove naljepnice na rezerbaru su jer san ga koristija za trke prve dvi sezone ,a sada ostaje da mu vratin kutiju za zrak i kompletan je ili cu mozda da poskidan se pa u cafe racer .....

zZ96i_mojbonnieb6.th.jpg

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc
Xexexe..neizvesno haaaa?? Sorry net jbg....slika nista senzacionalno ali slikovito :) Lepo ucrtane linije za parkiranje...

1Kv4F_hpim3880ca1.th.jpg

Samo nemoj ovu sliku da saljes Ziki pauku, ljubi te brat, inace ima da nas teraju da ugradjujemo brisace na maske od motora, da bi mogli da nam zakace kazne za parkiranje.. :D:D:D

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675
a jel se ono meni cini ili ovi opusteno ostavljaju kljuceve u bravama :)

Vidis da je preko ulice Starbucks Coffe Shop pa su verovatno i vlasnici pored samih motora. Inace se ovde ne kradu BWM, Triumph i Norton, uglavnom se kradu samo japanci i poneki Ducati.

Slikacu parking is moje firme da vidite kako je to ovde reseno.

• Drug član, 4417 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори
lepi motori nema sta ! a jel se ono meni cini ili ovi opusteno ostavljaju kljuceve u bravama :)

platis osigutranje pa se klatis.Ki sta RSV kaze javise se kradu plastikaneri i to japanski i ide ovako dolar po kobiku ili ti zapremini motora npr. 750 ccm je $750 US dolara.Je ih ima najvise i plastike su trazene na trzistu............

Endurac nisan ni reka da nisi pogodija :wink:

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675
Koje oni krseve voze....A kao standard' date=' nema BRE Srbije nigde :lol:

Mogu samo da nas mrze... :twisted:[/quote']

Da, da u pravu si "krsevi". :D Japanska cetvorka proda vise od 50% proizvodnje u USA a ostatka ode na ostali svet. Ducati proda skoro 75% (749, 999) u USA, Aprilija ma jebes Apriliju :P oni se ubise prodavajuci skutere u Evropi. :lol:

Koje oni krseve voze....A kao standard, nema BRE Srbije nigde

Mogu samo da nas mrze...

Sto, sto nasi nece vlasnicima da vrate ukradene motore koji se ovde voze??

:D :twisted:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja