Zivko 299 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Letnje rukavice sa ali expressa. Nove nikad vozene . Narucen pogresan broj. Inace velicina XL. Cena strasnih 10 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 29, 2021 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo pazario pa makar i promašim velicinu. Krupne su mi šake, pogotovo ćevapi na njima . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Septembar 29, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam identicne. Kupio od Lakija pre dve ili tri sezone .....nigde nisu popustile,iscepale ili sl.Skroz ok za taj novac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...