bakica 137 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: NBG Motocikl: Piaggio Beverly 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Moje ime je Marko i trenutno vozim skuterčić Liberty s 50 . Već sam bio član foruma pre više od 10 godina, ali zbog nemogućnosti da se ponovo ulogujem, morao sam da napravim novi nalog. Dosta sam tema našao i čitao na forumu kao gost, a trenutno sam u određenoj dilemi, pa se nadam da ću ovde lakše doći do odgovora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8360 Napisano Septembar 28, 2021 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 373 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...