djura 28 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi dolazi keva sa puta i kaze mi: evo slikala sam ti jednog motoristu na granicnom prelazu. Pogledam ja sliku, vidim tablice i slogiram se: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan I motorista je kralj, i keva ti je kraljica Verovatno pali na letovanje ili se vraca. U kom pravcu je isao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I motorista je kralj' date=' i keva ti je kraljica Verovatno pali na letovanje ili se vraca. U kom pravcu je isao?[/quote'] Od nas ka HR. Slikano na Batrovcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 24, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E, to ja zovem vikend voznjicom :cry: !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Jul 24, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iz jedne vukojebine u drugu - to mu dodje kao putovanje poznatim krajevima, samo sto su oni tamo MANJA vukojebina :wink: Covek je kraljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda je samo jevtino kupio motor u Srbiji. Zar u Australiji ne prave motore sa volanom na desnoj strani? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Jul 25, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uh, od australije dovde sa televizorom na gepeku...c,c,c,c,c... E, ma cim on nosi televizor, taj je avionom do Budimpeste doleteo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...