Biker Boy 2735 Napisano Septembar 20, 2021 (promenjeno) Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam 2 kom. mrežice za sedište za motor, meni je na fazeru savršeno legla na sediste a drugaru za Varadera je mala. Prodajem jedan komad slike su u prilogu, ono sto iz iskustva mogu da kazem prešao sam nekih 600-700 km otkako sam je stavio na sediste je da na 80km/h + stvarno se oseca kako ladi mu.a manje se guzica kliza na sedištu, malkice mi se cini da je udobnije i kad ga ostavim na suncu nema da upekne sedište da guzica izgori prvih 2-3min. Dimenzije su 72 duzine i 52 sirine sedista, zateže se mreza ispod sedista kanapom sto je dobro, jer sam citao da one cicak trake pucaju na nekim modelima mrezica koje imaju takav sistem. Cena je koliko sam je i platio 2.200 din. Moze dm ili na telefon 069/3411-432, moze i licno preuzimanje u Bg. Promenio Septembar 20, 2021 član Biker Boy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...