Pirat_ 0 Napisano Jul 22, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam cuo od vise osoba iz Smed.Palanke da je Vozac motora uradio u dzip pri velikoj brzini... posle toga je motor eksplodirao... Vozac je prebacen u bolnicu u bgd ima povrede ruku, nogu i lobanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, bas steta. Dugo se nije desila nesreca takvog tipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu' date=' bas steta. Dugo se nije desila nesreca takvog tipa...[/quote'] Jebote....nije mesto, ali Brko, nekako uvek nadjes nacina da me nasmejes!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A jebi ga kad sam sav smesan. Kad se vidimo? :wink: P.S. Sorry za ovakav off, znam da mu nije mesto ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 22, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je udario u zalutali projektil iz Libana. Salim se, hoce ako je rezervoar polu prazan da explodira. Nadam se da se da se oporavi sto pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Salim se, hoce ako je rezervoar polu prazan da explodira. :shock: Ovo nisam znao! Od sada cu uvek da vozim na rezervi... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Salim se' date=' hoce ako je rezervoar polu prazan da explodira. [/quote'] :shock: Ovo nisam znao! Od sada cu uvek da vozim na rezervi... :roll: Sto je prazniji rezervoar to jace explodira jer ima vecu zapreminu veoma zapaljivih benzinskih isparenja u ogranicenom prostoru. Samo da znas :shock: Plinska boca nikada puna nije explodirala, samo prazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Inache,wozach se zowe Marko,'88 god. Za upucenije- sin Nene automehanichara. Dechko je u komi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 5, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Isprawka: momak je poginuo :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 5, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Avgust 5, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi decko se zove Mark Bisenic voiz kawu i jos je u bolnici polomljena ruka noga mozak je pomerio 3mm :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 6, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Onda se izwinjawam ako sam pogreshio,a daj Boze da jesam,ali tako mi je rekao buraz iz palanke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 6, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuu :jecaj: :kaboom: RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Inache' date='wozach se zowe Marko,'88 god. Za upucenije- sin Nene automehanichara. Dechko je u komi.[/quote']Nemoguce,pa to je sin mojeg kolege Nene boschiste iz Palanke a znam i momka bio sam kod njega u radnji pre tri nedelje. Provericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo informacije od veceras:Momak je u bolnici na neurohirurgiji u BG,ziv je i oporavlja se.Ima dosta loma ali kako mi kazu njegovi bliznji izvuci ce se.U stanju je i da razgovara sa roditeljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Inache' date='wozach se zowe Marko,'88 god. Za upucenije- sin Nene automehanichara. Dechko je u komi.[/quote']Nemoguce,pa to je sin mojeg kolege Nene boschiste iz Palanke a znam i momka bio sam kod njega u radnji pre tri nedelje. Provericu Moguce je,to je taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 21, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo najsvezije informacije u vezi Marka Bisenica: Dosao je svojoj kuci u Palanku i oporavlja se.Bice sve u redu.To su mi saopstili bajkeri iz Palanke na moto skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je preziveo. Zelim mu brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 29, 2006 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Marko se oporavio dosta dobro, hoda bez staka, vozi auto i skita po kafanama. Pre nekoliko dana se vracao iz Novog Sada, snimio moj auto ispred kafane i svratio na pice. U povratku iz NS otkazale mu kocnice (maler samo tako), ali stigao ziv i zdrav. Ovaj je covek NEUNISTIV. Motor pali redovno, mada jos ne moze da vozi. Samo napred, nada ne umire nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...