3fke 14 Napisano Septembar 4, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: S.P. Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima za prodaju , vaki Kawasaki KLE 500 , godiste od 2006 - .... Ako neko ima , ili ima nekakvu informaciju , unapred se zahvaljujem ! Informacije na 063/392-440 ili na forumu . Pozdrav svima , Trifke . Promenio Septembar 4, 2021 član 3fke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Septembar 4, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan vizuelno je lepsi od modela pre...ali je losija zastita od vazduha daleko probao sam ..vozio sam..i kupio 2004 to....navozaooo se i uzivao jakooo znaci ako zelis iole putovati s njim...morace imati drugi vizir Pre sat vremena, 3fke je napisao: Da li ima za prodaju , vaki Kawasaki KLE 500 , godiste od 2006 - .... Ako neko ima , ili ima nekakvu informaciju , unapred se zahvaljujem ! Informacije na 063/392-440 ili na forumu . Pozdrav svima , Trifke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 14 Napisano Septembar 4, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: S.P. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru , savetu. Pozdrav VIRGO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Shared album - Milija Ljubisavljevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Doduse nije na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 14 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: S.P. Prijavi odgovor kao problematičan Lep je , a da se ja preselim u tvoj komsiluk pa da gledam motor .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...