M a R k o 393 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za moto opremu,ali nosim trenutno drugi par puminih patika i uopste nisam zadovoljan.Koza jeste dobra ali su zato neudobne bas,bas.Moje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan video sam jedne cizme u puminoj radnji,extra izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da dobro izgledaju ...izgledaju ali ne traju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za moto opremu,ali nosim trenutno drugi par puminih patika i uopste nisam zadovoljan.Koza jeste dobra ali su zato neudobne bas,bas.Moje iskustvo zasto nosis drugi par ako su neudobne? by the way, i ja trenutno nosim drugi par Puma patika, i meni su super (zato sam i uzela ponovo Pumu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan samo se nemojte zeznuti i kupiti one patike sa aluminijumom na petama. Izlize se guma i onda se cuje kada hodate kao konj da ide. Ali su ipak patike za voznju vrh. Mislim da cu na prolece kupiti i treci par. Ove mi se jako svidjaju. Samo ne znam da li ima kod nas da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Patike extra izgledaju samo da li se zna koliko kostaju? Ili koliko su cizme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle nedelje u NS-u i svratio u pumu da vidim nesto i naleteo na ove cizme. Cena je oko 13000 i ne izgledaju lose samo mislim da se za te pare mogu i bolje cizme uzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Video i probao.Ok su kao modni detalj i samo kao modni detalj definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Video i probao.Ok su kao modni detalj i samo kao modni detalj definitivno Mislis da n vrede nista? Da se ne isplati kupovati ih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgledaju kao modni detalj. Za te pare mogu se kupiti stvarno dobre cizme koje ne samo da izgledaju dobro nego i stite isto toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju zato sto su duboke a i Puma je Puma tako da necu pogresiti ako ih uzmem. Mada za te pare mogu i neke Held ili Alpinestars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju zato sto su duboke a i Puma je Puma tako da necu pogresiti ako ih uzmem. Mada za te pare mogu i neke Held ili Alpinestars Znas kako da se ja pitam ne bi ih uzeo nikad a pogotovo pumu izbegavam.Ljubitelj sam hummelovih patika za rukomet.Imam 2 para imaju pravu onu zutu gumu tako da ih dosta koristim i u nekim kracim turama na velikim vrucinama.A ove puma su ti klasika vise kao modni detalj nemaju bas nikakve perfomanse ili bilo cega sto bi asociralo na pravu moto obucu(verovatno iz kolekcije za moto opremu su ok stvari).Probaj i ako ti odgovaraju i udobne su ti za setnju uzimaj.A ako oces obucu za voznju pogledaj alpinestar ,held ,probiker,itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan nemaju bas nikakve perfomanse ili bilo cega sto bi asociralo na pravu moto obucu Nemoj tako, imaju ojačanje za šaltanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, imaju ojačanje za šaltanje ;D A to sam zaboravio da kazem ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Forsiraju tu Pumu...Mene posle duze setnje bole noge a imam MERRELL patike koje su iole iznosene i svane mi kad ih obujem. Puma je za spavanje najbolja,pod uslovom da nije gruba presvlaka kreveta jer mogu da se ostete. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zagrejao sam se za pumu jer sam ih tada iz nevezanog tako pronasao... Meni uje bitno da mi ne pici vetar po zglobovima kada vozim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog modela patika: Text je sa moto-berze pa da ne kopiram bezveze pogledajte link: http://moto-berza.com/vesti.php?vest=610&m=Puma-patike-namenjene-motociklistima-Flat-2-V2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek kod pume.... stil, izgled, malo funkcionalnosti ali ipak za 160 eura moze se uzti pristojna cizma koja ce pruziti vecu zastitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek kod pume.... stil, izgled, malo funkcionalnosti ali ipak za 160 eura moze se uzti pristojna cizma koja ce pruziti vecu zastitu Slazem se da mogu mnogo bolje cizme da se kupe za te pare. I to da ne nabrajam koje sve mogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...