Jump to content

Moto Zajednica

Jel ima kakvih popusta na kacige?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 201 postova

Jel neko nabasao na neke popuste u prodavnicama moto opreme? Gledam ove njihove sajtove nigde cenovnika (cast izuzecima).

Kaciga mi je totalno ne adekvatna za novo-nastale uslove pa moram da kupim novu a opet ovog meseca sam okracao registrujuci motor.

Dakle, 100E full face kaciga i da je radnja u Beogradu.

Hvala,

Velja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Neces naci dobru kacigu u BG za 100Eur

Odes kod nasih u Nolan probas NOLAN 62 i porucis da ti se donese iz Louis-a. Cena 90 Eur.

Ja sam je probao i dobra je, stvarno!!!

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Neces naci dobru kacigu u BG za 100Eur

Odes kod nasig u nolan probac NOLAN 62 i porucis da ti se donese iz louis-a. Cena 90 Eur.

Ja sam je probao i dobra je, stvarno!!!

Potpuno se slazem!

• Svrati ponekad, 209 postova

Zavisi koji tip motocikla vozis ,jasam zeni kupio u gevari hjc 9-ku za oko 100€ i mogu ti reci da sam i sam yadovoljan sa kvalitetom vizir lepo dihtuje a i manje duva od moga caberga uz doplatu od 30€ imaju i crni vizir tako da je za te pare ok kaciga ,malo je teza jer se radi za americki standard 1450gr

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Juce sam cuo da u Markosu od ponedeljka daju popust 20% na skuplje modele integralki, jeftiniji modeli i jet kacige 30% popusta.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Juce sam cuo da u Markosu od ponedeljka daju popust 20% na skuplje modele integralki, jeftiniji modeli i jet kacige 30% popusta.

Jel moze ovo neko da proveri da bi mi iz unutrasnjosti mogli da dodjemo na sigurno da pazarimo a ne da se ispalimo.

• Svrati ponekad, 423 postova

Jel moze ovo neko da proveri da bi mi iz unutrasnjosti mogli da dodjemo na sigurno da pazarimo a ne da se ispalimo.

Najbolje i je da okrenes telefonom sve radnje,i pitas da li imaju tvoju velicinu i odgovarajuci model i ostalo...

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Evo jedne poverljive informacije  ;) u Golsvortijevoj (kod Vuka) Marushin kacige 10% popusta nije josh , al ce biti uskoro , a moze da vam ostave sa strane dok ne pochne popust , krajnje korektno

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Sigurna informacija posto smo juce bili u Markosu u Novom Sadu, cak su drugaru ponudili odmah da mu prodaju kacigu sa 20% popusta, iako jos zvanicno nije poceo... Mislim cak da smo razgovarali sa vlasnikom Markosa licno, ako ne, onda je neki direktor tamo.

Kupio sam Marushin 888 kacigu i platio je 10700. Kosta 12k pitajete za popust ja sam dobio za kes verovatno cete i vi. Ja sam uzeo sjajno crnu jer mi je trebala crna a i jeftinija je. Ostale boje su malo skuplje.

Moja izgleda ovako

Ne radi bbcode Evo linka ispod

http://www.jfmotorsport.de/marushinjp/helmets/Marushin-TNT888NX-Mono_black-L.jpg

Off topic:

Ajde kad si vec tu da ti sugerisem. Mislim da vam je sajt predugo u izradi. Mislim da i drugi prodavci moto opreme imaju u najmanju ruku problematične sajtove. Ja lično ne volim da zovem telefonom i da vizuelizujem koliki je izbor kakve su cene itd. Skoro svaku stvar koju sam kupio sam našao na internetu i mislim da ima XXX ovakvih kupaca samo ovde na BJB a za celo nase trziste necu ni da razmisljam.

Dakle ono sto svakom prodavcu opreme treba je redovno ažurirana ponuda dostupna na internetu. Dakle: Marka, model, slika, cena, popust, na lageru / po narudzbi. Ja znam da ovede ljudi ne haju mnogo za to ali ja sam moju kacigu nasao / video na internetu i otisao tamo da je kupim. Iako je i njihov sajt treš barem je onaj spisak laciga sa slikama sličan onome što imaju u radnji.

Neko jednostavno nema vremena da banza po radnjam i gleda gde sta ima.

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Veoma dobro zapažanje veljo.

Isti moj slučaj: ako ne nađem na netu ono šta mi treba u Bgd, nema šanse da lutam kao gluvo pseto po radnjama i da izgubim na to ceo dan po ovoj ludnici.

• Drug član, 1193 postova

ja cim vidim da sajt nekog prodavca bilo cega ,nije azuran ili nema cena odmah im saljem mail, pa tako 5 dana za redom

kad bi svi to radili ,valjda bi ih naucili da srede sajtove(ako citaju poruke)

Lol

100% sam siguran da mnogi ne čitaju. Posebno ako pošalješ servisu pitanje koje se tiče posla koji treba da obave u garantnom roku tj. da ispune garanciju niko ga ne pročita. Ja sam sad izbrojao  imam 7 neodgovrenih emailova (doduse 2 su za isti servis). Kad bolje razmislim, ikada na bilo koji email su mi odgovorili taksativno:

1. Kéringer László - Bečej / brmotors

2. Sasa Todorovic / info@3t-racing.com

Odosmo u totalni off. Mozda teba otvoriti drugu temu? mozda u Prodavnice forumu?

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Juče sam bio u http://www.topshopmoto.com/, daju 20% popusta na sve artikle, od motora, preko kaciga - HJC, Caberg... - rukavica, jakni i pantalona...Meni se svidela jedna crna Caberg, cena 8 100 dinara sa popustom, flip-up su oko 18 000.

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Potpuno se slažem sa vama. Svakako da bi sajt olakšao, kako potencijalnim kupcima tako i nama koji radimo prodaju. Ali na žalost sajt je još uvek u razvoju. Ja iskreno očekujem da će do proleća biti gotov. To nam je jedan od prioriteta.

Do tada, primite izvinjenje u ime našeg malog, ali odabranog kolektiva.

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja