Nenad94 0 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko moze da me uputi na elektricara koji bi bio zainteresovan da radi na Keeway Speed 150, do sada su me svi kod kojih sam bio latentno oladjivali jer im se verovatno ne isplati da rade na tako neprofitabilnom motoru. Motor je u voznom stanju, gusi se kada se upale svetla i zmigavac u isto vreme, instrument tabla brljavi, ali ako se vozi neko vreme pod vecim obrtajima sve radi ok. Ima momenata kad nece da se upali, obicno neposredno posle duze voznje, ali posle par sati pali ponovo. Jedan majstor je vec radio na njemu, cackao nesto oko reglera i namotaja, ali nije uspeo da resi problem. Bilo kakva sugestija je dobrodosla. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Avgust 28, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao akumulator. Ako radi posle malo vožnje, znači da se napunio akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad94 0 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, qwerty12345 je napisao: Deluje mi kao akumulator. Ako radi posle malo vožnje, znači da se napunio akumulator. Zamenili smo akumulator jednim za koji znamo da je dobar i problemi nastavljaju, tako da nije do aku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...