jocaa 0 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1307 Napisano Avgust 28, 2021 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Guma se cini da ti odgovara ali ja bi felnu prvo ispravio, jasno se vidi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocaa 0 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan da, u pravu si skroz. Guma ne pusta na felni , tako vozim vec 10 000, cak i ne trazi mngo tegova pri balansiranju pa sam u ovlascenom servisu dobio savet da ne diramo nista slika je nastala na delu izmedju Nove varosi i borove glave, uslovi su bili idealni a temperatura oko 25c. Za tudja iskustva sam pitao iz razloga sto mi se cini da voli samo vrhunski “hrapav” asfalt, cak iako naletim na nov asfalt (ne krupne granulacije) jako je nezahvalna. i daa ne voli da se mnogo pregreje ( osecam bacanje kad je napolju preko 40 i samim tim asfalt usijan). Mislim da sam je prerastao pa me interesuju misljenja drugih kolega koja imaju iskustva sa njom, ili mozda neka alternativa pirelli ili metzeler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1307 Napisano Avgust 29, 2021 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Dunlopa nisam vozio na mom motoru nikada Favoriti su mi Michelin i Continental Trenutno trosim Continental Road Attack 3 i stvarno su gume vrhunske, nemam slovo protiv njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...