Bokam 51 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze crevo ojacano trpi 10 bara pritisak ulje, voda, derivati, vazduh u koturu od 50m. Ne secem na parcad znaci ceo kotur inace cene idu oko 700 din za m neka bude kotur 25000 din.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 2, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 20000 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 7, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 18000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 17000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7700 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2949 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ista ali 40bara atestirani pritisak, to ne znam bil pasalo. To moje crijevo je 100 jura sa spojnicama 10m tako da mislim da je ovo bas korektna cijena.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan VPC u fabrici koja ga proizvodi je 403 din/m ja sam uzeo za jednu namenu platio debelo, al sam iskombinovao drugaciju pricu i sad ostalo da stoji i skuplja prasinu. PS. tesko je jakooo za slanje cisto ako neko zeli da zna. Promenio Septembar 14, 2021 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 15000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 7, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1478 Napisano Novembar 8, 2021 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je unutrašnji prečnik ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 9, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sry sad tek videh treba da je 25mm ili ti colovno al izmerim zajutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Subler nemam al metrom kolko sam mogao da izmerim 25 mm bi trebalo da je unutrasnji precnik. Promenio Novembar 9, 2021 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...