PaPaja 1182 Napisano Avgust 17, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero nije namazan i nasminkan za prodaju, vozi se svakodnevno i spreman je za putovanje. Ove sezone prosao Rumuniju,CG i Bosnu bez problema. Ima manje ogrebotine od koriscenja ali je u odlicnom stanju. Race Ada auspusi + fabricki.Kofer sa rostiljem. GPS tracker. Prednje bocne torbe. Plocice na oko 50%, novi zadnji disk, novi regler, Iridium svecice. Na 72000 uradjen mali servis,ulje I filteri, lezajevi tockova. Gume dobre. Lanac i lancanici dobri. Sediste napuklo sa strane u buducnosti treba presvuci ponovo. Cena 2700e Za BJB popust 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal da povecam cenu, ovako je najeftiniji na oglasima i svi misli da mu nesto fali... Zovu ljudi i nude zamene al niko da dodje da pogleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Septembar 16, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Cek da prodam TDM-a Eto mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sluša me dobro, nego sam se nešto istripovao da kupim nov motor Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Septembar 16, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, PaPaja said: Ne znam dal da povecam cenu Nemoj Sutra ga slikam i mecem na oglase Varadero mi velika zelja,ogroman moped,prelepo cudo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @PaPajareci iskreno sta je bolje,Caponord ili Varadero ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Caponord je lepši i ekskluzivniji.Kaže gospodja da joj je i sedište bilo udobnije.Ali ima puno bubica koj te stalno nerviraju.Nista ozbiljno ali stalno te nešto nervira.Varadero je jedna stabilna i sigurna mašina, uliva mnogo više poverenja.Samo sipam gorivo i vozim i ništa ne razmišljam.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tiče vožnje su prilično slični osim što je Varadero bolji na nižim obrtajima Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor a i nije puno para . Ja sam imao istog i samo reci hvale . Ne zna da se pokvari i stane . Kao i sto sam kazes bez bubica i stalnih nerviranja . Jedino sto ume da potrosi . Pog puta kada sam isao za Grcku potrosnja oko 7l ali sam isao u grupi sa sportacima i nisu mi nesto bas bezali . Posle toga sam sam sredjivao karburatore i stavljao manje dizne jer tolika snaga mi i nije potrebna ali potrosnja se spustila na istoj voznji ( opet do Grcke ) na oko 6l . Tako da ako se normalno vozi do 140 moze da potrosi mnogo manje ali sa prepravkom karburatora . Inace motor je vrh . Jos malo da skupim para pa se bacam ili na njega ili na GS-a koga ne mogu da prezalim . Nadam se da sam malo pomogao . Sta reci osim srecno i tebi i kupcu . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 16.9.2021. at 15:46, PaPaja je napisao: Ne znam dal da povecam cenu, ovako je najeftiniji na oglasima i svi misli da mu nesto fali... Zovu ljudi i nude zamene al niko da dodje da pogleda. Osim potrosnje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja ista ko Caponord Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Caponord trosi onaj koji nije dobro odrzavan. Ako se vozas sa 600tkama trosi kao one,ako se vozas sa 1000kama trosi kao one. Verujem da je tako i varadero,koji nije ispravano servisiran trosi puno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 19, 2021 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 17, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se za novu sezonu a ako naidje kupac cena 2800e 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno i sedište 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 15, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo su legli novi diskaći 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 15, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li su diskovi sa Alija, koji je proizvodjac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 16, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, nemaju neki poseban brend, ima ih kod raznih prodavaca.Odlični su.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 16, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nekako se vidi da su kinezi,po šari valjda. Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 16, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim razliku.Koristio sam i na 2 prethodna motora diskove sa Alija i nisam primetio razliku u korišćenju.Možda ima razlike u nekim ekstremnim uslovima, npr. na stazi. a možda i nema.Ja pretežno vozim po gradu kuća posao i van grada po regionu, otprilike 15-20000 godišnje i do sada sam jako zadovoljan ovim diskovima. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Februar 16, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Komad metala... Ako se ne krivi i ne puca,može samo da traje duže/kraće,u uslovima koje si opisao. Ja bih uradio isto. A moj + za kineske kopije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...