DraganHse 0 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom DL1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Dragan i kupio sam V Stroma 1000 2019 god, pa me interesuje da mi kažete malo o motoru, gde da ugradim pomocnr ledove i da mi podelite neka iskustva(servisni intervali, gde ga održavati, preporuka za kofere...itd.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Драгане. Добродошао. Има тема о Строму па би било најбоље тамо мало да прочешаш, пронаћићеш доста информација. Дај неку слику Строма. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganHse 0 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom DL1000A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici, poslacu sta imam od slika, a preuzimam ga tek u cetvrtak, kada se vratim sa odmora...pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...