Strahinja Zivkovic 0 Napisano Avgust 13, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Da li neko moze da mi pomogne u vezi benelli motocikala. Da li je neko vozio i kakvo vam je iskustvo. Primecujem da u oglasima ima modela koji su 2020.godiste i da se vec ove godine nalaze u oglasima. Pitam se zasto neko kupi nov motor i sledece godine ga vec stavi u oglase. Vozio sam suzuki intruder M1800r i zelim da predjem na lep kruzer (zbog polozaja sedenja) i nadam se da mi 50ks nece predstavljati problem buduci da uglavnom vozim po ulicama Beograda. Unapred zahvalan Strahinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Odeš, zakažeš vožnju i probaš šta te interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Avgust 14, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaćeš osoćaj ko da voziš bicklu u odnosu na "intrudera" a kad imaš takav osećaj onda ti je sve jedno šta je ispod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...