drmilan_ 5524 Napisano Avgust 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Oglasavam oglas za dobrog drugara sa kojim se vozim stalno. Kupio je ovaj kao "pocetnicki" odnosno da se podseti kako se vozi motor jednu sezonu jer dugo nije, pa sad prelazi na nesto novije. Suzuki GSF600 bandit 96' motor je u odličnom stanju za svoje godine. Gume sam uzeo nove(bridgestone) , prešao sam možda 2000 km sa njima, stavio sam i drugi volan jer mi više odgovara zbog širine, odrađen mali servis, ventili, kvačilo pregledano,(stavljene nove opruge), pčočice (zadnja je pri kraju a prednja na pola), lanac i lančanici dobri. Motor je suv i ne troši ulje! Uz motor ide original volan, vizir i zadnji kofer Cena 1650e Promenio Avgust 10, 2021 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Milos +381 66 6389 715 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...