Rade koenig 1052 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kupio sma Diversiju xj 900. Pa mi je moj zucko visak, zucko je ispravan i dobar, jedino kod cika arakisa treba uzeti regler ili zamenski ili joskin to su sva ulaganja, pali radi ide, na mene se vodi ,treba da se prenese i registruje, cena prenosa 1700din platio sam pre mesec dana. Inace moze se odvesti na tockovima gde god... Uzivo jos lepsi, Cena vise nego drugarska i bez cenkanja 1000eur... Uz njega poklon kapin kofer 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 10, 2021 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, moj bivsi motor Vidim da su mu auspusi skracivani, jel radjeno jos nesto? Da li ima jos led trakice oko fara? Bas sam se lepo vozio sa njim... da nemam prioritetnije stvari za obaviti, vratio bih ga kod sebe Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista osim toga :-) lep i dobar motorin napravih lepe ture sa njim ali stigla jaca kobilica :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam, onda je taj motor pre bio i u Kikindi? ja isao da vidim i pazarim za moj prvi motorin al se ne pogodih sa vlasnikom... jedna od meni najlepsih kombinacija boja na XJu koje sam video, bas je smekerica 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to je bas taj :-) Uzeh ga ali se ponovih i sad ide dalje :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5919 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije pre Kikinde bila kod Proke u Zrenjaninu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 11, 2021 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio od Proke, pa prodao u Kikindu, tamo promenio dva vlasnika i od onda mu gubim trag. Sto se boje tice, ja sam ga farbao tako, tj samo rep u crno, i pravio te nalepnice preko rezervoara i blatobrana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5919 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu jako lepu fotku sa njom. Ja mislim da ima vise od 15 godina da sam je ja vozio. https://photos.app.goo.gl/2xpEsKKsxG7hZLhb6 Voleo bih da stavim fotku da se vidi ali nemam prostora pa moram ovako. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ranko bio prljava metalika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Carski. Drago mi je da vam je ovaj motorin probudio secanja lepa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5919 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, nafetS je napisao: Ranko bio prljava metalika Da, da. 10ak god. Osisao se za opkladu da mi kupi drustvo vakuumetre za motor! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 12, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Juttos oko 8 sati idem prema Železniku, i kod firme God staje žuta Yamaha na parking...bukvalno krajičkom oka sam je primetio. @Rade koenig ne znam da li si ti bio, ili je neko drugi sa sličnim motorom ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Otisla je yamaha za INDJIJU, u zdravlju da sluzi :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...