Krmco 2608 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Piši mi na PP. Za Peugeot-Citroen je potebna dijagnostika Lexia3. Uglavnom majstori koriste univerzalnu ali kod Peugeota univerzalna može da uradi samo površne stvari a oni su ubeđeni da rade super svoj posao Što na PP.Daj da i mi naučimo nešto Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 8. 2021. at 21:26, balkanlover70 je napisao: Pozz svima. Kao sto naslov kaze potreban mi je neko ko se bavi mehanikom za Peugeot U pitanju je Peugeot 207 1.4 2007 god. To je motor koji je ugradjen i u Mini i u BMW Moj sin ima isti problem. Jesi li rešio ili ... Pozz Promenio Jun 30, 2023 član dranik greška Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo Skoro dve godine je prošlo od postavljanja teme Auto je i dalje u porodici,jos malo pa 200.000 Pre dve godine sam zamenio jednu sondu , mislim da je na katalizatoru i umesto 5w30 koristim sintetiku 10w40 , iskljucivo Total ,trosi pomalo ulje ali je u voznom stanju oseca se ponekad , kada stojiš iza , da sagoreva ulje , ali sta je tu je. Zbog situacije na “zapadu” najverovatnije sledece godine ide u zamenu za elektricni…. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...