mate1 3 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: voshod 3m Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam stariji motor marke voshod i na njemu je namesten magneto od 6v 17w, iz njega izlaze crvena i braon žica, braon žica ide na prekidač i vraća se na bobinu, a crvena mi se odkačila i ne znam gde je trebam spojiti. Sve je isprsvno samo se odkacilo kad je skinut rezervoar Pomoć bi puno značila, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6788 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se da je crvena žica od kalema za rasvetu. Ako motor može ovako da upali, prisloni za kratko taj crveni kabl uz masu....ako zašmercuje, a ne prekida rad...znači da nije vezano za paljenje, već bi moglo da bude kako rekoh...od namotaja za rasvetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mate1 3 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: voshod 3m Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jasno, pa motor trenutno nece da baci varnicu pa sam mislio da je zbog toga, greskom sam odvio sraf od paljenja pa sam verovatno zeznuo tajming, u svakom slucaju sad razumem, hvala ti mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако си зезнуо тајминг, то не значи да немаш варницу. Варница је само у погрешан моменат.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mate1 3 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: voshod 3m Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram da probam prvo da upalim, da vidim hoce li da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6788 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ? Jel' to uopšte radilo...ili sada pokušavaš da ga pokreneš prvi put posle prepravke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mate1 3 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: voshod 3m Prijavi odgovor kao problematičan Radilo je, i sad sam sve rpoverio vrstio i namestio, ima napona na crvenoj zici ona baca varnicu, ali na svecici nema nista, uopste jisam siguran sta je sad problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan On 8/7/2021 at 3:53 PM, mate1 said: Pozdrav, imam stariji motor marke voshod i na njemu je namesten magneto od 6v 17w, iz njega izlaze crvena i braon žica, braon žica ide na prekidač i vraća se na bobinu, a crvena mi se odkačila i ne znam gde je trebam spojiti. Sve je isprsvno samo se odkacilo kad je skinut rezervoar Pomoć bi puno značila, hvala unapred Ако нема варницу може бити да је БЕЛА жица на бобини прекинута(бар изгледа на слици-као да је ''цвикована'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Avgust 9, 2021 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan na tom voshodu je verovatno ubaceno iskrino paljenje za tomosove motore i ta crvena zica bi trebala da je za osvetljenje. Ta bobina sa slike ide na paljenje od 12 volti a ti na magnetu citas 6 , najbolje bi bilo da nadjes nekog ko se bavi tomosovim motorima da ti to pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Avgust 9, 2021 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Оригинал је електронско паљење, али не би било лоше да сликаш тај део да се не би такмичили ко је вечи врач.П.С. Бела маса бобине стварно цвикована.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mate1 3 Napisano Avgust 10, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: voshod 3m Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, izvinite sto nisam duze osgovorio ali resio sam problem, samo sam osmirglao platine i vrstio sve kako je bilo, ponovo podesio i radi kao sat, svakako hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...