oblak 350 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Odkupljujem kineske chopere, kinroad, chituma, futong, daelim, ximco i dr, od 150-250 kubika, funkcionalno ispravne . Placam keshom do 1000 eura bez obzira na godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daelim je firma iz Juzne Koreje , a ne KIne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ok izvinite ako sam povredio necija osecanja prema motorima iz koreje, ja to naj bolje osecam posto sam vlasnik i jednog hyusunga xexexexexexe. Dobro, ispravka, otkupljujem i "juzno korejanske" chopere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko komada ti treba ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan treba mi koliko nadjem u solidnom stanju. Jel imas nesto za prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5951 Napisano Octobar 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kad sam ljubopitljiv: A šta bi ti s' njima? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 0640051466 KEEWAY Prince god. 2006 900e 0640052666 Sprint Princ 125 God 2008 1000e to shto sam chuo od ortaka da je malo preshlo i novo maltene ... poshto sam i ja jurio do skora ali sam kupio neshto totalno drugachije skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Dobro, ispravka, otkupljujem i "juzno korejanske" chopere. ha-ha, a severno korejske? ;D Salim se, naravno. Ali, brate oblace, , sta ce ti kineski choperi, jos polovni, pa jos ovako pred zimu?!? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupuje kad su jeftini i izvozi za Egipat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan uhm ;D, kako se toga nisam setio... pa eno i njegove slike u avataru - vozi kamioncic - time ce da ih transportuje! P.S. oblace, ne ljuti se, samo malo sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Princeva imas gomilu po oglasima skoro novih za 1000e-1100e. Sigurno bi nasao par vlasnika koji bi spustili cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi n informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem moj zaista u izuzetnom stanju. jedini cilj kupovina veceg bajka cak razmisljam da ovaj ostavim. Redovno servisiram presao samo 4000 kim. Ulje Motul 5100 vec 3 puta menjano svecice takodje. Gume ko nove. Kinroad 150cc je u pitanju . Imas moju temu tamo i slike i sve detalje. verujem da se mozemo dogovriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan TVOJ MOTOR JE EXTRA KOLIKO VIDIM ALI MENI TREBA NEKI KOJI JE JEFTIN OKO 500_600 EURA ZA REKLAMNU KAMPANJU. MOTOR SAMO TREBA DA JE PERFEKTNO ISPRAVAN AL SPOLJASNI IZGLED NIJE BITAN JER SE KASAPI POLA MOTORA I VRSE VELIKE PREPRAVKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ??? Sta pravite to od njih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan prepravka ozbiljna rama treba da poseca na americki choper, bice to reklamna kampanja al za sad ne mogu da pisem o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo dam ti ja mog kineza da napravis od njega americki coper, pa da mi vrnes lepo kad se sve zavrsi. Ne bih ti cak ni dinara uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan :) :)xexexex, postavicu slike kad bde gotovo pa se baci na hand made. prepravke ce raditi djordje lik koji kosulju moze da sasije od gvozdja, videces to ce biti ludo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar ti nije bolje Jawa 350 za to em je 300eura em je jacha snaga , em je ram ko rodjen za seckanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan djole je video kineza, rekao donesi kineza i ja tu ne polemisem dalje. uklapa se u budzet i meni je to ok. kinez ima ozbiljnije felne, gume retrovizore itd pa je jednostavnija baza za prepravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achillescg 2 Napisano Octobar 20, 2008 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel uzimas kineske criserice?imam jedan loncin 250 kubika,dao bih ti ga za 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jel uzimas kineske criserice?imam jedan loncin 250 kubika,dao bih ti ga za 1000e Ajde sad u temu za vlasnike kineza da ga lepo predstavis, uslikas i opises sta je i o cemu se radi. Informacije bi bile od koristi jer nije narocito poznat brend na ovim prostorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ti pasuje ovaj sa slike za 800e ispravan malo vozen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...