Makica 10 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pala jedna lepa voznjica u nedelju... Svi resili da idu na Padine ali mi zacrtali da se vozimo jer nam do tamo nije zanimljiv put a vreme je bilo prelepo i pade dogovor da odemo na Divcibare. I ako smo bili vise puta,sam put do tamo je uvek zanimljiv a posebno one krivine do gore tako da se troclana ekipa u sastavu mog dragog Nemanje(Revere),njegovog brata i moje malenkosti spakovala i vec oko 10:00h posle tocenja goriva krenula. Gore nismo bili jedini A onda smo svratili na pijacu i kupili nesto zbog cega nismo hteli da doruckujemo kuci . Kad smo se vec najeli setili se da slikamo. Neka se niko ne plasi jer na kraju nista nije ostalo! Onda smo nastavili voznju van asfalta u potrazi za pogledom a kad smo ga nasli usledilo je uzivanje u prirodi i slikanje. Onda smo krenuli kuci preko druge strane brda jer smo hteli da promenimo put a ni neznajucu da je to pogresan pravac i da cemo izaci na Kosjeric...Ali gle cuda...dok smo jos bili na vrhu i polako krenuli da silazimo pocnu da nam dolaze neki bajkeri u susret,javljaju nam se ali prvi koji je predvodio kolonu mi se ucini vrlo poznat i veoma mi je licio na Lalajka ,drugi takodje na Africi ali ga ne znam ali kad sam videla treceg na Transalpu bila sam sigurna da je to Joska ;D!Onda sam legla na sirenu i pokazala im da se zaustave! I to su stvarno bili oni-Lalajko,Petar Pan sa lepsom polovinom(njih sam prvi put upoznala i puno ih pozdravljam) i Joska!!! Oni su se vracali sa dvodnevne ture(Lalajko ce pisati o tome i bice vrlo zanimljivo) a posto su naoruzani sa GPS-om bez razmisljanja smo im se pridruzili u povratku kuci. Pre toga je pala kafica uz slikanje i prepricavanje provedenog vikenda . Petar Panova Afrika Joskin Transalp Lalajkova Afrikica(ne znam zasto ali strasno voli da se parkira pored MZ-a) Dva drugara Evo i jednog oldtajmera-NSU Do Lazarevca smo dosli preko Bogovadje gde smo se rastali sa cetvoroclanom ekipom koja je ostala kod Lalajka na kafi a mi smo srecni i veseli sto smo tako lepo iskoristili dan stigli kuci ;D.Sad je vec poceo fakultet tako da..zbogom slobodice . Uzivajte u zivotu jer je zivot samo jedan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Octobar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Super vožnja, lepe slike, neobični susreti sa starim drugarima...lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa vožnja.Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Makice BAJKERU! Povedi ekipu jednom na ovu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 15, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nama je takodje drago sto smo vas upoznali. Drago mi je da ste uzivali u voznji, a da se ne lazemo i ja sam bio odusevljen drustvom. Joskin aparat je za vreme voznje bio u Melindinim rukama, pa uzivajte u slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 15, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ladno ste prosli na 5m od moje vikendice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 15, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ladno sam vam svima video motore.... Bio je i jedan Versys sa dva putnika, ali mi se cinilo da su oni dosli solo... Ja sam bio gore sa devojkom, ali zbog vasih zenskih problema izmakla nam je voznja motorom... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepa jesen, lepe boje...........lepa voznja, dozvolicu sebi malu ispravku - Petar Pan - ov motor je Honda Transalp a ne Africa. Sve u svemu............zavidim vam na lepo provedenom danu. Pozdrav iz Afrike - Gabon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 15, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se iznenadio kada ste naisli u susret! Svet je bas mali Lepo je sto smo se vozili zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka: Nije Petar Pan vec PetEr Pan koji vozi Hondu Transalpa a ne Afriku! Nije namerno Svet je mali a ko zna gde cemo se sresti sledeci put...kako sam ja bila srecna kad sam vas videla! Bas mi je drago ! Trudicu se da nastavim sa putesestvijama a nadam se da cemo na vecinu ici zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo je to smelo i veselo, sto ti je zadovoljstvo gde god krenes sretnes poznatog jahaca i onda shvatis da nema sanse da se izgubis jer ceo svet je nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Uspesan izlet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...