acim 766 Napisano Octobar 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 2006. godine, Craig Jones, kao vozač, i Wing Chui, kao pomoćnik (teg ;D), postavili su svetski rekord u dužini vožnje na prednjem točku od čak 305 metara. Rekord je postignut na motoru Buell XB12R sa gumama Dunlop D220, a pri brzini od 192 km/h. Isti vozač je postigao i svetski rekord u solo vožnji na prednjem točku i to 2002. godine 225 metara, pri 190 km/h, a 2003. popravio sopstveni rekord na 266 metara, pri brzini od 208 km/h. Svaka čast ovom Wing Chuiu kada je smeo ovako da se vozi ;D Video ovde http://www.craigjones.com/movies_photos/movies/index.htm Više podataka o rekordima ovde http://www.craigjones.com/about/world_records.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Octobar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam skoro na Exploreru (valjda) to postavljanje rekorda od 266m na prednjem točku, čovek baš ume, a gledala ga mama i skoro pala u nesvest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan daa , jones je car ali treba pogledati i ostale careve u stunt voznji harley-a vredi pogledati a i prokomentarisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio na pokojnog vozaca SuperSport klase. Ima ovih Craig-ova znaci vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka im cast! samo, pokvari mi raspolozenje proslomesecna tragedija ceskog stuntera. bila je i tema, da se ne ponavljam. mnogo lepo, i... mnogo opasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...