Gost Napisano Avgust 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega, velika je smelost krenuti na put/odmor sa skuterom te kubikaze i treba za to imati zivaca i strpljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje je uspešno završeno, sutra će biti slika i opisa da se dovrsi putopis, al jedno prelepo iskustvo!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan I tako... posle 10 dana odmora mora se vracatati obavezama, odmor je prosao odlicno I plan je da 3.8.21 ujutru krenem kuci. Ovoga puta ruta je drugacija ali krajnje odrediste isti. Posle kafe I pozdrava sa mojima koji dolaze za koji dan u 8:15 krecem put Gracaca, pa ka Plitvickim jezerima ... Vreme je odlicno , Nije mnogo vruce ,magarance Moje odlicno ide , Velebit se lako savladava bez ikakvih problema I posle par slika za 1h I 15min stizem u Gracac gde cu dosuti gorivo , od sela do pumpe prelazim 77km I dosipam 3,7l... Promenio Avgust 5, 2021 član Prgi18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle sipanja goriva odlucujem se da odma krenem dalje , ka Plitvickim jezerima. Sada sam u Lici, Dalmacijo vidimo se sledece godine .. Skuter stvarno dobro ide, osmeh sa lica ne skidam, srecan kao dete kada dobije cokoladu... sve manje je uspona Jer idem ka ravnijim krajevima , I sve vise zelenila.. U 10:40sam na Plitvicama, stajem na rampu ,kazu za "motore" besplatno I pokazase mi redari gde da stanem. Parkiram moje magare medju starijom bracom I idem da popijem Kafu.. Kad sam usao u restoran svi bajkeri s me pozdravili, I pocinje prica, sta vozim, dokle idem , kad sam rekao, jedno par sekundi nastao muk, a oni se gledaju izmedju sebe I pocinju da mi se dive.. Neki izlaze I da provere dal sam stvarno sa skuterom tu Ja rastem kao kvasac I Jos se okurazio pa kazem pa tek sam prosao 150km, putem koji sada idem imam Jos skoro 500km al za to ne marim.. Kafe I pica stizu, svi hoce da plate I caste al nemogu kolicinski toliko... Ako ima nekoga od kolega ovde da je bio tamo , zahvaljujem se I ovde svima putem ovoga naseg foruma. Zadrzavam se nekim 50min tu, duze nego sto sam ocekivao al ko mari, nemam odrednjeno vreme, nego kad stignem stignem , samo da je sve ok. Pozdravljam se sa kolegema , guzva za obilazak Jazeera je velika I ja krecem odma put Korduna I Banije .. Nastavice se... Promenio Avgust 5, 2021 član Prgi18 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od Plitvica brzo stižem u Slunj i stajem na pumpu gde tocim 4l i odmah krećem dalje. Sada sam već na Kordunu i idem ka Baniji , mnogo je lepo, sve više ulazim u ravnije predele ali zelenilo i šume okolo su nestvarno lepe .. Od Vojnica idem ka Popovaci kroz Glinu, Petrinju i Sisak, to nisam slikao jer je baš tužno videti ta mesta koji je pogodio zemljotres i baš su gradovi dosta oštećeni, gužva je svuda zbog obnavljanja kuca i zgrada.. Čuo sam se sa prijateljima iz Bjelovara kod kojih ću otići da ih posetim . U Popovaci sam u 13:35 gde sam opet na pumpi i sipam 4,76l . Do Bjelovara imam još 70ak km .. U 14:40 sam u Bjelovaru i kod prijatelja sam .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek lepo sam primljen , hladno pivo jedno , drugo,treće,a Zaječarsko iz Srbije pijem u Hrvatskoj ručak, i odluka je da ostanem da prespavam kod njih , ne zbog umora nego jednostavno ne ide baš alkohol i vožnja, uživam na njihovoj terasi , prici nikad kraja , i uveče me vode na večeru... Lepo druženje, sala i zabava traje do posle ponoći... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4.8.21. Ustajem ujutru oko 8h, kafa doručak, priča kojoj nikad kraja, 12;00 ali ostajem na ručku jer mi ne daju da idem a on je za pola sata. 13:15 je i krećem iz Bejlovara , idem podravskom magistralom pa ću ići na prelaz Tovarnik-Šid.. u Grubisnom Polju sam brzo pravim 2 slike brzinske , spuštam se u Virovitici i sada sam u Slavoniji, zbogom brdoviti krajevi i krivine , do kuće sada na prste mogu izbrojati krivine.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Virovitici sam opet na pumpi i sipam 5,76l. Od Virovitice idem ka Suhopolju, pa na Podravsku Moslavinu , Donji Miholjac , Osijek pa na Vukovar i na granicu Tovarnik . Pusta ravnica, ali magarence sada prede, samo svićka. Tempo je nekih 80km/h , brže nego što sam mislio sam u Vukovaru na pumpi gde trošim Sto je ostalo kuna (40) i pravim sliku kod vodotornja po kom je Vukovar najpoznatiji .. posle Vukovara još 30ak km do granice .. E sada... na granici prvi , stajem dobar dan ,dobar dan šta imate da prijavite kažem ništa, odakle idete Kažem iz Bjelovara danas gledaju me i kažu stanite u stranu. Stajem dolazi carinik i 2 policajca i traže da otvorim kofer , gepek pod sedištem i valjda nešto traže, kažu da skidaju plastike kažem ok, al moraju iste sa vrate na svoja mesta. Nisu ih skidali al su svašta gledali , pipali i puštaju me da napustim Hrvatsku. Mislim se u sebi sad ću brže, ulazim u Srbiju kad me i tu stavljaju sa strane i čekam 3h jer imao sam da se javim kod sudije za prekršaje pre odmora , bio sam pomerio za 13.10 ali nisu to sproveli u sistemu. I tako posle 3h čekanja policija iz PU Šid donosi mi poziv da mi uruci i puštaju me u Srbiju... Nisam rekao da su na prelazu za ta 4h komarci bili kao rode , a o ugrizima neću pričati...sav sam zatekao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 8:20 je , odavno sam već trebao biti kući ali bože moj , ne dozvoljavam da me ništa iznervira , jer i kad sam krenuo nisam planirao ništa, nego kako bude , vreme ne jurim samo da dobro stignem . Od Šida idem na S.Mitrovicu pa na Rumu, onda moram na Indjiju jer nemogu preko Golubinaca na Staru Pazovu pošto se radi pruga pa je taj prelaz zatvoren... U S.Mitrovici sam na pumpi 9:15, sipam pun i sipam g-drive ipak magaric je to zaslužio, pošto je počeo da pada mrak nisam stajao da slikam više .. Samo na izlazu iz Žarkovaca... Oko 22:25 sam otprilike bio na opštini Zemun ali nisam išao pravo kući, nego malo sam seo sa drugarima na koje piće... Sve u svemu ovo je bilo jedno nezaboravno putovanje, a baš sa ovim magaricem 50ccm odlučio sam da ih bude još, ma koja god još jača mašina bila u garaži pored njega. Zahvaljujem se svima što se imali živaca da pročitate ovaj putopis, i nadam se da nisam vam dosadio... Ako je neko za piće neka se javi slobodno i takodje za vožnju ali mi imamo brzinu oko 80km/h jer moje magarence tako švićka bez problema Pozdravljam vas Sve puno , vidimo se negde na putu Bože Zdravlja, hvala još jednom na podrskama i prepiskama ovde ... Živi mi i zdravi bili i do vidjenja Pozdrav 14 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 6, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta reći, nego veliko BRAVO ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2530 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Prgi18 Da li skuter ima vodeno hladjenje ili ima vazdusno hladjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, MaxiS je napisao: @Prgi18 Da li skuter ima vodeno hladjenje ili ima vazdusno hladjenje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, MaxiS je napisao: @Prgi18 Da li skuter ima vodeno hladjenje ili ima vazdusno hladjenje? Vodeno, vodeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2530 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, kazes kitovan, a "drzis" 80 km/h, kvalitetno odradjen. U svakom slucaju, svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Što bi neko rekao HVALA, i bravo, još jedan dokaz da kada želiš nađeš način a ne kao neki izgovor 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prgi, da li si izračunao ukupnu kilometražu, i ukupno potrošeno goriva, u oba pravca ? Koji je bio prosek potrošnje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Avgust 7, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Od svih putopisa, ovi sa "malim" 50ccm su mi najdraži! Svaka čast i hvala na putopisu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 8, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Blaza je napisao: Prgi, da li si izračunao ukupnu kilometražu, i ukupno potrošeno goriva, u oba pravca ? Koji je bio prosek potrošnje ? Jesam jesam I zaboravio sam napisati al evo ovde 1380km u oba pravca, tamo je nešto malo vozen a prosek je bio 3,75l @Blaza hvala na podsetniku. 1km=1min tako je izlazilo Promenio Avgust 8, 2021 član Prgi18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Avgust 8, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, osim svaka čast na doživljenom i joś jednom izvinjenje što se nismo videli kad si bio u Šidu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 8, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, ficha007 je napisao: Šta reći, osim svaka čast na doživljenom i joś jednom izvinjenje što se nismo videli kad si bio u Šidu. Ma nema šta izvinjenje druze, takve su bile okolnosti ... Boze zdravlja samo , vidimo se sigurno drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Avgust 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.8.2021. at 5:16, Prgi18 je napisao: Jesam jesam I zaboravio sam napisati al evo ovde 1380km u oba pravca, tamo je nešto malo vozen a prosek je bio 3,75l @Blaza hvala na podsetniku. 1km=1min tako je izlazilo saberi mi to pa da se oduzmem izracynax 9000 din otprilike jel tako ispada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, floyd032 je napisao: saberi mi to pa da se oduzmem izracynax 9000 din otprilike jel tako ispada Pa ne znam tačno, nešto dinara,nešto k.maraka, nešto kuna al nije mi bilo bitno koliki će trošak biti, a posle svega dobitak je ogromann Promenio Avgust 9, 2021 član Prgi18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Avgust 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se vidis smajli Jednom se zivi pa avantura nema cenu i ja kazem Pare su za trosenje Nego je ovo forum i pitam zbog svih kolega da znaju koliko je parica koja avanturica Eto samo zbog toga Ako me kapiras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Avgust 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan SJajno A ja se lomim da li je 250cc dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Avgust 17, 2021 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je malo losiji put, sada, po Slavonskoj magistrali od Slatine ka Osijeku zbog onih zakrpa... Odlicna voznja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...