Jump to content

Moto Zajednica

Moto Happening Grobnik 10-2008

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Kako vam zavidim....  :-[  Nemam reci, slike su fenomenalne, mogu samo zamisliti kako to uzivo izgleda.

P.S. Jel' to vecicrnogorac na K1200S?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 541 postova

Kako vam zavidim....  :-[   Nemam reci, slike su fenomenalne, mogu samo zamisliti kako to uzivo izgleda.

Je,Veci je!Došao sa djevojkom Anom i Space Directorom malo da im otvorim oči!Nakon Daneta i Kome lani,sada sam mu malo i ja ih otvorio.1. krug u životu i ispod 2 minute.Dobar je.S tim autobusom je do kraja dana dotjerao na 1:49:xx.Odlično za prvi put!  ;) Natukao 200-tinjak km staze i vjerujem sretan otišao kući!  ::) Vrijeme je bilo i više nego odlično.Preko 25C preko dana!Jedan od boljih Happeninga.Na kraju bila utrka mehaničara ...  ;D

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ali zzuto i ljubichasto!  :o

Bravo Vecci...treba imati muda za to a sa novim motorom, a ti ih drugar mnogo puta svima pokazao!  ;D

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Super su fotke, 1:49 je super vreme nesamo za prvi put, svaka cast.

Inace ova fotka tvog "bivseg prijatelja" je jako zanimljiva, samo da je nevide drugovi odvjetnici.  ;D

post-66-12879007139602_thumb.jpg

Super su fotke, 1:49 je super vreme nesamo za prvi put, svaka cast.

Inace ova fotka tvog "bivseg prijatelja" je jako zanimljiva, samo da je nevide drugovi odvjetnici.  ;D

Ne sumnjaš valjda da sam se pobrinuo da to svi ovdje >(na HR mislim  ;) ) vide!  ;D

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Kako vam zavidim....  :-[   Nemam reci, slike su fenomenalne, mogu samo zamisliti kako to uzivo izgleda.

Je,Veci je!Došao sa djevojkom Anom i Space Directorom malo da im otvorim oči!Nakon Daneta i Kome lani,sada sam mu malo i ja ih otvorio.1. krug u životu i ispod 2 minute.Dobar je.S tim autobusom je do kraja dana dotjerao na 1:49:xx.Odlično za prvi put!  ;) Natukao 200-tinjak km staze i vjerujem sretan otišao kući!  ::) Vrijeme je bilo i više nego odlično.Preko 25C preko dana!Jedan od boljih Happeninga.Na kraju bila utrka mehaničara ...  ;D

E, iz aviona se vidi da je crnogorac! Ni u jednoj krivini se nije pomerio sa sedista!  ;D ;D ;D

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ladno ste stvarno posli na Grobnik! To Veci! 1:49, pa to je extra vrijeme na Grobniku za prvi put, BRAVO !!!

Direktore, jesi ti vozio? :)

Aaaa, kacete vamo da podijelimo utiske?

• Zainteresovan, 795 postova

Jao Doktore, pa ja stvarno ne znam sta da radimo vise sa tim Vecim.. nemam ideju vise dokle da mu dozvolimo da se slepa uz nas i da mu otvaramo oci...

kazem mu kada ima slobodan termin, kada da dodje da se trka, on jadan sav u strahu da ga ne muljam nesto.. nikad taj ne bi nista video da nema nas da mu oci otvorimo  ;D ;D ;D.

a sada kako ce da se kurci po CG, ijaooooooo, sreca sto nismo dole pa da slusamo to  ::)  ::)  ::)

• Svrati ponekad, 343 postova

Ladno ste stvarno posli na Grobnik! To Veci! 1:49, pa to je extra vrijeme na Grobniku za prvi put, BRAVO !!!

Nisam, ladno sam zakasnio na rekreativnu voznju, a sve ostalo je bilo preozbiljno za moj nivo voznje, sto god ko rekao...  ;)

Ali dobro, bitno je da nisam zakasnio na lokanje sa Chalom u petak veche u Rijeci...  ;D ;D ;D

E to bi bilo steta, muzika je bila kulturiska, a i mi smo bili na nivou zadatka..

E, iz aviona se vidi da je crnogorac! Ni u jednoj krivini se nije pomerio sa sedista!  ;D ;D ;D

Maki, e pa o tome se radi. Mozemo sve sto i sve ostali, samo se petostruko manje mucimo.. sve iz stolice... :D

Zamisli da je jos pomjerio dupe iz stolice, da su fudasteri samo malo vise postavljeni, i da K1200S nema 250kg, a Veci 90 i kusur... i onda prvi put ubije najbolje vrijeme staze, pa da lijepo stave kljuc u kapije od Grobnika, i bace ga od bruke...  ;D ;D

Nisam, ladno sam zakasnio na rekreativnu voznju, a sve ostalo je bilo preozbiljno za moj nivo voznje, sto god ko rekao...  ;)

Ali dobro, bitno je da nisam zakasnio na lokanje sa Chalom u petak veche u Rijeci...  ;D ;D ;D

E to bi bilo steta, muzika je bila kulturiska, a i mi smo bili na nivou zadatka..

Maki, e pa o tome se radi. Mozemo sve sto i sve ostali, samo se petostruko manje mucimo.. sve iz stolice... :D

Zamisli da je jos pomjerio dupe iz stolice, da su fudasteri samo malo vise postavljeni, i da K1200S nema 250kg, a Veci 90 i kusur... i onda prvi put ubije najbolje vrijeme staze, pa da lijepo stave kljuc u kapije od Grobnika, i bace ga od bruke...  ;D ;D

Ajd se sad probudi!  ;D Pa kalendar mi je bio prekratak da mu izmjerim vrijeme,a za tebe brže i Alpe izrastu...  ;D

Nego jesi li bio na kavi???  ;)

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

CiG* - bi u prevodu grubo trebalo da znaci "Crna i Gora". Tako je teta koja me upisivala tamo odstampala ime moje drzave... al dobro, donese` mi srecu tako da se necu bunit ;D

Chalo, kad si mi pomenuo da si mi oci otvorio samo sam gledao dje ce da banu ona 2 nesrecnika od Kome i Daneta... reko mora da su te nagovorili da me time prcas, ali ne... njih nema a tu su!! nista gore od toga...

no, trka bjese odlicna, ja se sa osmijehom od "oko glave" vratih doma i ovako komiran cekam da ako mi ove masine zavrse posa` pa da idem da lijegam... ovo dupe da odmorim od silazenja sa motora u ove krivine..  jel tako Maki? ;D

Ovo bjese odlicno iskustvo, a ja iako sa autobusom uspjeh nekako da se odvozim kako se odvozih vec. Nadam se sledeci put da cu vozit neki brzi i laksi skejt, pa se samo nadam da mi se neki ne naljute ako s njihovim motorom oborim NJIHOVO vrijeme ;D

Mislio sam da ovo nikad necu izgovorit ali ... HVALA CHALO!!  ;D ne ozbiljno, puno hvala ne svemu i brzo cemo nastavit druzenje nadam se. e da zamalo zaboravih, mozda ima Space neku kafu da plati... ;))

Akiju puunohvala isto a Franc... mislim da imas nesto da vratis organizatoru??  ;D

Space Direktore, nema mene vise puteva bez tebe, vidis li kakav smo drim tim  :D

pa da idem da lijegam... ovo dupe da odmorim od silazenja sa motora u ove krivine..  jel tako Maki? ;D

Ako, ako, valja se!  ;D

Nego, Veci, jel moze malo detalja oko prijave za klasu, kako to tamo funkcionise, koliko to kosta, koja je procedura... (za nas sto se nadamo da cemo jednog lepog dana biti u prilici da odemo tamo)

97 eura cijeli dan treninga na Motohappeningu plus 40 eura za utrku! Nije malo.Kada su slobodni termini da se proći i dosta jeftinije.Preporučam 2. i 3. mjesec.Nema skoro nikoga na stazi,a vrijeme e predivno!  ;)

to Veci: zašto si mislio da nikada nećeš reći Hvala jednom Hrvatu???  ::) Doktoru još k tome?  ;D

PS Slijedeći put ne trebaš niti benzin...ostala cijela kanta,reko ja to Spaceu,ali nije htio natočiti kad se vratio po kornjaču!  :o

Tamo se održala i jedna zanimljiva utrka BOT - Batlle of twins...

Akteri Milan Vončina Franc Ducati 1098 S i Tomo Marić SM as,vozio i Malu Mlaku prošli vikend(Hard Enduro utrku s Komom) na KTM SD 990!

Pa pogledajmo:  ::)

Sraz Titana i legendarna Imal sam ga... :D  :D  :D  :D   :o

Titan broj 69,nakon iscrpljujućih priprema u blatu i dobrih rezultat u SM sezoni...

i185481_20081012GrobnikMH1020080192.JPG

Titan broj 27,Stoner wannabe,nakon strašne sezone  :x  velikih odricanja,ljubavnih problema,ipak se nekako domogao Grobničkog asfalta ...

i185482_20081012GrobnikMH1020080193.JPG

Oba su Titana stala hrabro u prvi red...  :)  Sučeljavanje očima su obojica vješto izbjegavala...  :(

i185483_20081012GrobnikMH1020080196.JPG

i185484_20081012GrobnikMH1020080200.JPG

Odmah u samom Startu se vidjela izjednačenost.Definitivno snažniji i bolje pripremljen motor je bio onaj Titana 69...  :(

i185485_20081012GrobnikMH1020080201.JPG

Što Titanu 27 cijelu trku nije dozvoljavalo da uspije u naumu...  :-(

i185486_20081012GrobnikMH1020080203.JPG

I tako iz kruga...  :?

i185486_20081012GrobnikMH1020080203.JPG

i185487_20081012GrobnikMH1020080204.JPG

...u krug...  :D  :D  :D  :D

i185488_20081012GrobnikMH1020080210.JPG

i185489_20081012GrobnikMH1020080211.JPG

Sve do samoga cilja...

i185491_20081012GrobnikMH1020080221.JPG

i185490_20081012GrobnikMH1020080220.JPG

Loš benzin,prljav vizir,par kg viška,koji HP manjka,hladan asfalt,loš odabir smjese guma...rezultirali su pobjedom Titana 69.Sram te bilo Homo,a Imal te je...  :(  :(  :(  :(  :(  :(

:lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D

ooooooodlicna reportaza!! ipak ga je imao, nemoj tako! samo mu je dao volje za sledeci put da vozi, e TADA ce ipak da ga predje, dosta ga je pustao  :D

a Chalo, nisi ti obican Hrvat, ti si ipak posebna sorta.. zato rekoh ono sto rekoh  ;D

eo video:

p.s. ono sto krci su moji fakin fuzasteri i mjenjac, tek sad vidim da ga pola nema  ???

Znam da mu je pustio,ipak SD ima silnih konja...  ;D

Nego bus rideru im ovdje hrpa pogrešnih ulazaka u zavoje,ak buš dobar ukažem ti drugi put...  ;)

A za fuzrastere ne brini,ima ih u BMW shopovima i sigurno ne koštaju puno!  ::) Kupi LSL podešavajuće,pa da vidiš kak se pada....  ;) ;D

pa mlad sam ja, imam vremena da popravim ulaske u zavoje. imam ljude koji ce oci da mi otvore, po ko zna koji put  :D samo sto sledeci put idem ili s bratom Gixerom ili uzimam od naseg trkaca Stonera wannabe Dukata pa da vidim koliko moze da se odvrne taj gas ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja