Maxmax 30 Napisano Novembar 23, 2021 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Mora bar neko od vas da ima motor sa kyoto diskovima. Interesuje me kakvog su kvaliteta znam da ih proizvodi tajland prave ih i za automobile znacilo bi mi da mi neko kaze nesto o njima jer planiram da ih uzmem. Ima ih kod nas u moto bike i nisu bas ni jeftini. Ako neko ima iskustvo sa njima nek napise nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Stigli diskovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...