profa 9 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je javio sekretar kluba da je pre sat vremena naisao na saobr.nesrecu na izlasku iz Sr.Mitr. Vozac motorcikla "Kawasaki"gpz500s,Sinisa 1968god. iz Debeljace prebacen na hitnu sa neizvesnim ishodom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su mi javili da je Sinisa Markovic clan moto kluba De'Wheels Debeljaca preminuo. Nemam nikakvih informacija o detaljima udesa. Siroki mu putevi nebeski. MC De'Wheels Debeljaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi! Izgleda da je bolje da nije ni bilo ovih toplih dana Miholjskog ljeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Neka su mu siroki putevi nebeski :'( Saucesce porodici i svim prijateljima u Debeljaci :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 12, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kraja .... Pochivaj u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Znala sam Siniusu. Pocivaj u miru :-[ :-[ :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan COVJECE OVO JE STRASNO KAD GOD UDJEM NA BJ OTVORIM NEPROCITANE PORUKE SVAKI PUT NEKO NASTRADAO DOKLE VISE MOJE SAUCESCE PRIJATELJIMA I PORODICI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Sacesce porodici i prijateljima pa dokle to tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Octobar 12, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo sa okupljanja u Padini odvozali jedan defile do kapele u kojoj je Sinisa, kao poslednji pozdrav. Da, udario je u neosvetljenu prikolicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ides na lepse mesto nepoznati prijatelju...pocivaj u miru jos jedna zrtva neobrazovanog i primitivnog traktoriste..njemu je njegov kukuruz vazniji od nasih zivota,najtuznije je sto ce se izvuci sa minimalnom kaznom za ubistvo sa predumisljajem!!neki dan na novom putu sr.mitrovica sabac pretekao sam ih nekoliko,bez ijednog macijeg oka a kamoli svetla..vrhunac je bio kada sam video kamion novosadskih tablica bez ikakvog zadnjeg svetla > >:(toliko sam bio besan na sve da sam se razmisljao da kad odvezem porodicu kuci,vratim se i malo podelim pravdu bezobzirnim seljacima..sva sreca smirio sam se :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kada je sahrana ? Da li neko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam saznala, sahran sutra u 3 na groblju u Debeljaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici taman sam mislio kraj sezone,,,kraj mukama,,,,,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je sutra u 15:00 na debeljackom malom groblju. Saucesce porodici i klubskoj braci. Siroki mu putevi nebeski. :'( :'( MC De'Wheels Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka zemlja i siroki putevi gospodnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav dobrom prijatelju. R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Seti me se bar ponekad Ove moje glave lude Seti me se bar ponekad Kad zvezdano nebo bude Seti me se bar ponekad Jer oči su moje zvezde Što te paze što te glede Seti me se bar ponekad Osećanja kad nagrnu Seti me se bar ponekad... Ja sam samo zaustavljen u koraku i snu…. Pocivaj u miru brate dragi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 14, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru Sinisa :'(... imao sam zadovoljstvo da ga upoznam kada su mi on i Jano dovezli mog gpz-a...saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...