maxone 26 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 27 postova Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna gde mogu da kupim Shad B0TX50ST plocicu za ovaj SHAD kofer, ili da li neko zna gde mogu da mi je naprave posto je nema nigde u Srbiji? Kofer: Plocica: Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2079 Napisano Jul 13, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati pretraživanja za “shad” – Stranica 4 – SBK MotoShop WWW.SBK-MOTOSHOP.COM Ako ti Brcko nije daleko da se provozas. Imaju SHAD u ponudi i meni su nabavljali neke dijelove za Sh-36 i bili poprilicno povoljni i usluzni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxone 26 Napisano Jul 13, 2021 U prolazu, 27 postova Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pirotehnicar je napisao: Rezultati pretraživanja za “shad” – Stranica 4 – SBK MotoShop WWW.SBK-MOTOSHOP.COM Ako ti Brcko nije daleko da se provozas. Imaju SHAD u ponudi i meni su nabavljali neke dijelove za Sh-36 i bili poprilicno povoljni i usluzni. Bio brate, oni nabavljaju iz Slovenija ali ni tamo nema, poslali su upit pa cekam da mi jave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Jul 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da nabavis razvijenu meru ove ploce,mogao bih da ti napravim. Srafove,podloske i distancere bi morao sam da nabavis. Promenio Jul 13, 2021 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaju te ploče u Burnout-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6300 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1800 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Platner prodaje Shad, vidi kod njih. Zar se ne dobije i ploca uz kofer? Ja sam uz sh39 dobio i plocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...