freetruck 3 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu prodajem Marushin kacigu model 888 crna mat sa crvenim sarama... tj. kombinacija SHIVAN DRAGON.... Kaciga je kao nova kupljena letos u euro-autu u BGD placena 13.717 din,uz nju ide kutija i futrola.... Dva puta sam je stavio,posle sam prodao motor i sad mi je samo ukras u sobi... Cenu saljem na pm.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina i koja slika,ako je jos uvek aktuelno.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 16, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepa kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off ali jedva sam ostao nem na kacigu kad si je kupio i postavio slike ali sad ne mogu. Lepsu nisam video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jebote,koja je fora ne napisati cenu i velicinu,zaista ne razumem,meni bas treba neka kaciga,a ova fino izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan crna mat sa crvenim sarama... tj. kombinacija SHIVAN DRAGON.... Meni ovo na slici gore ne lici bas na crno crvenu saru... Pre ce ovo biti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ta kao na slcii,cenu nisam odmah stavio al evo i tog podatka 120 eur ni centi manje..... Kaciga je kao NOVAAA!!!!! Velicina kacige je M..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan To je ta kao na slcii,cenu nisam odmah stavio al evo i tog podatka 120 eur ni centi manje..... Kaciga je kao NOVAAA!!!!! Jos i velicinu kad bih znao,onda bi se mozda i mogli nesto dogovarati.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...