Nordkapp 185 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Momci jebat ga pošto nemam još prava na rubriku prodajem, stavljam ovdje. Prodajem na slici model kompleta Fastway veličine 56 obučen 2 puta. Ako slučajno ima nekog interesenta idem u ponedeljak 12.7 za Zlatibor, pa ako ko jest ozbiljan, da ponesem sa sobom. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Cena?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Eto sad i ovdje mogu. Stvarno ako koga interesuje još uvijek za ovaj komplet, ja krečem u ponedeljek, da znam da ponesem sa sobom. Meni krivo , da mi stoji u ormar, pošto mi je malo tesno, pa ajde nekome, da bude dobro da ima. Cijena nije o bitnosti, meni drago, da neko nosi i da je zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za kolikog je to čoveka? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Veličine 56, ja sam visok 183cm, sad mi je uz ove kile što imam 108 malo tesno, a što manje kila što bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan A i od konstrukcije čovjeka isto zavisi, pa eto treba probati nema druge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan 110€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Jul 11, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 11, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Piske je napisao: Hocu ja. Može, ponest ču sa sobom. Šalji mi na poruku tvoj broj i kaži dali imaš viber ili vatsup. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Jul 11, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 064 298 67 42. Piske. Imam viber Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 11, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Piske je napisao: 064 298 67 42. Piske. Imam viber ok, možda dođeš u Kruševac kad budem kod Nenada oni dan, do tamo ti je najbliže oko sat i pol drumom. Ili češ kazati gdje je najbolje da se dobijemo. Pozz, Peter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...