Staman 714 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam i vjerujem da je vecina vas prosla ovim putem, a ko nije, ako bude u blizini nikako ne smije da ga propusti. Isto ne misli i moja zena, ali ona nece shvatiti ljepotu ovih krajeva, kad ne vozi motor. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A bravo ti ga direktore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8748 Napisano Jul 7, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Je li ovo Pg-Gusienje-Plav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Je li ovo Pg-Gusienje-Plav? jeste jeste, trebalo je da odem preko andrijevice tomaseva do kolasina ali cuh da je put ocaj te aj nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8748 Napisano Jul 7, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Po onim serpentinama rekao bih da je "stari put", tj. da nije onaj što najavljuju od prošle godine pored Cijevne. Priča li se šta hoće li biti to skoro otvoreno? Uskoro ću na primorje, a s primorja na Murinu, pa bi mi značilo (Žena i deca bi me naterale da se okrenem da krenem na te serpentine ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zaludan je napisao: Po onim serpentinama rekao bih da je "stari put", tj. da nije onaj što najavljuju od prošle godine pored Cijevne. Priča li se šta hoće li biti to skoro otvoreno? Uskoro ću na primorje, a s primorja na Murinu, pa bi mi značilo (Žena i deca bi me naterale da se okrenem da krenem na te serpentine ) put je zavrsen, jedino sto jos nisu granicu otvorili 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...